10 jednostavnih DIY ideja za vikend

10 jednostavnih DIY ideja za vikend

DIY ideje zlatno staklo

Pretvorite unutrašnjost bez napora i ulaganja novca

 

Imate vremena, ali nema hobije? Zatim ste odabrali pravi članak jer smo pripremili neke nove ideje za DIY koje su vrlo zanimljive i vrlo je lako implementirati. Čak i sitna promjena u vašem interijeru može potpuno promijeniti cjelokupni dizajn interijera.

Ne trebate mnogo novca za naše projekte. Ali ovdje se raspituje vaša mašta, kreativnost i originalno razmišljanje. Slobodno vrijeme za ovaj vikend je savršeno vrijeme za početak.

Jednostavne ideje za DIY mogu osmisliti vaše slobodno vrijeme

 DIY ideje boce bočne stolićne naočale

 

 Počnimo sa ukrasom zidova! Za ovaj projekt trebamo Washi traku, škare, predložak i običnu traku. Izrežite već ispisani predložak i pričvrstite ga na zid normalnom trakom! Onda obrisnite Washi trakom! Pomaknite predložak na sljedeću lokaciju i ponovite sve! Lako je, zar ne?

Ukrasite tanjure i čaše

DIY ideje markira crna dekoracija

Uz pomoć samo jednog Sharpie Stalnog Markera možete ostvariti mnoge kreativne projekte, kao što su Ukrasite tanjure i čaše. Prvo, očistite zdjelu, čašu ili tanjur, a zatim bojite na ono što želite i ispeći posuđe u pećnici na kraju 30 minuta.

Lončarski pojas

DIY trake biljke kamenje


Dvije trake, boca sok, biljke i šljunak su materijali na popisu za ovu ideju. Morate ukloniti oznaku i izmjeriti trake. Jedan pojas treba biti vezan oko druge, a drugi od dna do vrha. Označite gdje namjeravate probiti rupe. Sada se mogu koristiti materijali navedeni na početku. Na kraju, samo trebate pronaći prikladno mjesto za svoj rad.

Boje za očuvanje boja

DIY boje za čuvanje stakla

Možete napraviti mnoge zanimljive DIY ideje iz očuvanja staklenke. Zašto ne vaza? Izaberite akrilnu boju i ulijte malo u staklo okretanjem tako da se boja može pokriti ravnomjerno svugdje. Stavite posudu s usnama prema dolje na komad papira, ostavite ga 20 minuta, a zatim ga okrenite naopako kako bi se omogućilo da se osuši preko noći.

Okvir od mesinga

DIY ideja okvira na zidu

Svježa ideja pružit će okvirima novi izgled doma. Pripremite traku i zlatnu boju za prskanje. Sprej boju preko trake, pustiti da se osuši i označiti okvir s olovkom! Zatim možete osvježiti kutove okvira željenom bojom.

Obnavljajte plantažu zlatnim listovima

DIY ideja sadnju overpots

Obojite biljke akrilnom bojom. Pustite da se osuši i podijeli željeno mjesto pomoću washi trake. Kasnije nanesite tanki sloj ljepila i pričvrstite zlatno lišće.

Okrenite tanjur za posluživanje u ploču

DIY ploča ploča četkom

Ovdje ćete trebati porculansku ploču, traku, boju ploča, četku i peć. Očistite ploču, označite kutove ploča ljepljivom vrpcom i nanesite boju ploče. Izvadite traku i pustite boju suhom 24 sata. Pecite u pećnici kao da vam se omiljena hrana čeka unutra.

Vaza konopca

Cvjetovi vaze u konopcima

Korištenjem užadi, ljepila i nekih limenki možete napraviti svoju lijepu konopsku vazu. Očistite kositar i uklonite naljepnicu. Nanesite ljepilo na jedan kraj užeta i pričvrstite ga na dno limenke. Pokrenite čvrsto omatanje konopa oko limenke dok ne dođete do vrha. Odrežite uže i ljepite krajeve do limenke.

 

Glühbirnenvase

DIY žarulja cvjeti vodu

Posljednji smo zadržali najljepše. Prvo, oslobodite dno žarulje, a zatim izvadite staklenu cijev i ožičenje. Sve što vam treba je cvijeće, voda i ukras ukusu.

Nadam se da ćete sada odgovoriti na pitanje "Imate li hobi?" Uz "Da!".

Similar articles

10 jednostavnih DIY ideja za vikend

10 jednostavnih DIY ideja za vikend


10 jednostavnih DIY ideja za vikend

10 jednostavnih DIY ideja za vikend

10 jednostavnih DIY ideja za vikend

10 jednostavnih DIY ideja za vikend