Σπιτική σφαίρα χιόνι – 38 ιδέες δώρων ή διακόσμηση

Σπιτική σφαίρα χιόνι – 38 ιδέες δώρων ή διακόσμηση

σπιτικό Χριστούγεννα χιονιού μπάλα έλατο καρδιές βάζα βάζο Mason
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 1/38

Σας προσφέρουμε μια ιδέα του DIY πρωτότυπο και εύκολο να μιμηθεί-να κάνει έναμπάλα χιονιούως διακόσμηση διακοπών για το τέλος του έτους ή ένα εξατομικευμένο δώρο για κάποιον που θέλετε να εκπλήξετε. Μια σφαίρα χιόνι μπορεί επίσης να είναι η τέλεια διακόσμηση πίνακα για τα Χριστούγεννα ή ακόμα και ένα στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Παραδοσιακό, μοντέρνο ή φανταχτερό, η γυάλινη σφαίρα που καλύπτεται από χιόνι, είναι ένα διακοσμητικό αντικείμενο με μοναδική γοητεία!

DIY χιόνι σφαίρα - υλικά για να κάνει ένα πρωτότυπο δώρο

Snow-ball-made σπίτι αναγκαία υλικά
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 2/38

Για να γεμίσετε με το χιόνι, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά και εργαλεία: τεχνητό χιόνι, λάμψη, βάζα μαρμελάδας με καπάκια, διάφορα ζωικά ειδώλια ή άλλα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που σας αρέσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλα καθαρότερων ή λευκών σωλήνων για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα δέντρα, κορδέλες και διακοσμητικούς κόμβους, ταράνδου και νιφάδες πίτας κ.λπ. Για να κάνετε τη μαγική σφαίρα, θα χρειαστείτε επίσης νερό (γλυκερόλη ή πετρέλαιο μωρών λειτουργεί καλύτερα, αλλά είναι λιγότερο διαθέσιμα), ένα ζεστό κόλλα και ένα ψαλίδι.

Σπιτική σφαίρα χιονιού βήμα προς βήμα

Snow-ball-made σπίτι-δέντρο-αρκούδα-λευκό-γλυκερίνη
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 3/38

Πρώτον, πρέπει να τοποθετήσετε τα ειδώλια μέσα στο καπάκι και να τα στερεώσετε με το πυροβόλο όπλο. Αυτό θα είναι το κατώτατο σημείο της μελλοντικής μας χιονοστιβάδας. Στη συνέχεια, προσθέστε κάποιο τεχνητό χιόνι και λάμψη στο βάζο και γεμίστε με νερό, γλυκερόλη ή βρεφικό λάδι. Κλείστε καλά το καπάκι και ασφαλίστε το στη θέση του με το καυτό όπλο. Θαυμάστε πώς λειτουργεί: γυρίστε το σφαίρα του χιονιού και σκεφτείτε πώς πέφτουν απαλά οι νιφάδες και η λάμψη! Μια μαγική μπάλα χωρίς ίση!

Κομψή διακόσμηση σε χτενισμένες σπιτικές μπάλες στυλ vintage

vintage snowflake το κάνετε μόνοι σας Χριστουγεννιάτικα δέντρα δαντέλα
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 4/38

Τι ευχαρίστηση να μπορώ να πασπαλίζω τη διακόσμηση αντικειμένων ως αισθητική ως βουκολική. Αξεσουάρ διακόσμησης που μας ταιριάζουν σε ένα ρομαντικό ταξίδι και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα οπουδήποτε κι αν πάνε. Αυτή είναι η περίπτωση για αυτές τις χιονισμένες μπάλες που προσφέρουν μια όμορφη διακόσμηση με χρυσές προεκτάσεις.

Σπιτική χιονοστιβάδα σε γυάλινη φιάλη σε σχήμα καρδιάς, χιονισμένο έλατο και πιγκουίνο

χιόνι-μπάλα-πρωτότυπο μίνι φιάλη γυαλί καρδιά πιγκουίνος χιονισμένο έλατο
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 5/38

Σύνδεσμοι διαφημιζόμενων

Τι πιο ρομαντικό από μια χιονοστιβάδα σε σχήμα καρδιάς; Απλά βρείτε το επιθυμητό βάζο, γεμίστε το με τα επιθυμητά διακοσμητικά αντικείμενα και βρείτε ένα μέρος που αξίζει το όνομα. Θυμηθείτε επίσης να το περιβάλλετε με μια σειρά ελαφριών γιρλάντες, αξεσουάρ Χριστουγέννων και όλα τα είδη μπιχλιμπίδια και καμπάνες της επιλογής σας.

Χριστουγεννιάτικη σφαίρα με το ειδώλιο ελάφι και έλατο, διακοσμημένο με κόμπο gingham

Μπάλα-Χριστούγεννα-σπίτι-made χιονοστιβάδας πρέσας δέντρο-κόμβος-gingham
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 6/38

Πάνω, μια όμορφη χριστουγεννιάτικη μπάλα που μοιάζει με χιονόμπαλα. Διαφανές γυαλί, μίνι δοξάρι, διακοσμητικό έλατο και τόξο Vichy: αυτό είναι που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτό το είδος διακόσμησης. Ωραία, ποιητική και πρωτότυπη.

Χρησιμοποιήστε γυάλινα βάζα με βιδωτά καπάκια και τεχνητό χιόνι

σπιτικές χιονόμπαλες λουλούδια βάζα βάζα βιδωτά
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 7/38

Δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να ανανεώσετε το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ σας; Έτσι, πηγαίνετε για το DIY και δημιουργήστε τις δικές σας χιονισμένες μπάλες από μερικά ημιδιαφανή γυάλινα βάζα και διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μόλις επιστρέψετε και γεμίσετε με έλατα και τεχνητό χιόνι, ευθυγραμμίστε τα βάζα στο περβάζι του παραθύρου και διακοσμήστε το σετ με μια χρωματιστή γιρλάντα.

Σούπερ γοητευτική μικροσκοπική χιονόμπαλα

διακόσμηση Χριστούγεννα πρωτότυπο κάνει τον εαυτό σας μπάλα χιονιού σπιτικό
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 8/38

Πάντα στο ίδιο πνεύμα με τα βάζα που ανακυκλώνονται χιονόμπαλες, αυτό το μικρό βάζο έχει μεταμορφωθεί όμορφα σε μια αρκετά χνουδωτή χιονόμπαλα. Η ιδέα να βελονιά; Καλύψτε το λαιμό του με μια μικρή σατέν κορδέλα του ίδιου χρώματος με την επιφάνεια που έχει επιλέξει.

Χιονισμένη σπιτική μπάλα με χριστουγεννιάτικο δέντρο και σούπερ χαριτωμένο κορίτσι

Χιονοστιβάδας σπιτικά Presser χαριτωμένο δέντρο πούλιες
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 9/38

Παίξτε με τη φαντασία σας για να εξαγάγετε τις χιονόμπαλες σας. Έτσι μπορείτε να αντικαταστήσετε ακόμη και τα συμβατικά χριστουγεννιάτικα δέντρα με χιονισμένα ή χρυσά έλατα. Νιώστε ελεύθεροι να ενεργοποιήσετε τη διακόσμηση σας με μια σειρά πολύχρωμων μίνι μπάλες και μια σουίτα αξεσουάρ που σχετίζονται με το θέμα των Χριστουγέννων.

Χιονόμπαλα για να κάνετε τον εαυτό σας: ιδέα με χάλκινο λάμψη

Snow-ball-made σπίτι-Χριστούγεννα-χάλκινο-στοιχεία-glitter
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 10/38

Αγαπάμε αυτή τη διακόσμηση από χριστουγεννιάτικα βάζα, μίνι χιονάνθρωπους και διακοσμητικά Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το κόλπο για ραφή; Τυλίξτε την κορυφή του εσωτερικού του βάζου με ένα πέπλο από χρυσές πούλιες. Ο στόχος; Δημιουργήστε μια γιορτινή και πρωτότυπη διακόσμηση. Για να ολοκληρωθεί με μια ασημένια γιρλάντα και διακοσμητικά αντικείμενα που πηγαίνουν μαζί της.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για να κάνετε στο σπίτι: χιονισμένες μπάλες διακοσμημένες με χερούβες

Snow-ball-made σπίτι-Χριστούγεννα-άγγελοι-καλώδιο-λευκό-κόκκινο
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 11/38

Αν έχετε αρκετούς χιονάνθρωπους και παραδοσιακά διακοσμητικά έλατα, βάλτε ένα χαριτωμένο άγγελο στη σφαίρα χιονιού. Συμπληρώστε την με ένα μικρό κερί του ίδιου είδους και περιβάλλετε το καπάκι της με μια κορδέλα στα χρώματα των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες - κομμένες κόκκινες και λευκές ταράνδες ύφασμα

Snow-ball-made σπίτι τα Χριστούγεννα ταράνδων-ιστού-κόκκινο-λευκό
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 12/38

Ξεχάστε τους χιονάνθρωπους και στοιχηματίζετε σε ένα DIY ντεκόρ που γίνεται από ταράνδου κομμένα σε κόκκινο ύφασμα. Κάνετε το ίδιο για τη δημιουργία ενός μίνι δέντρο όλα πράσινα ντυμένα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις δημιουργίες σας μέσα στη σφαίρα χιονιού και προχωρήστε στο τελικό στάδιο: τη διακόσμηση. Έτσι εδώ έχετε την ελευθερία να διακοσμήσετε το εξωτερικό του όπως νομίζετε. Τα σπαστά κουμπιά ρούχων είναι πάντα στη θέση τους για να φέρνουν μια προσωπική επαφή στις χιονισμένες μπάλες σας. Το ίδιο ισχύει και για τις κορδέλες polka-dot και τα άγρια ​​μοτίβα, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να συνδυάζουν τέλεια σε οποιαδήποτε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, με συμβολικά χρώματα όπως το φωτεινό κόκκινο, το πράσινο και το λευκό χιονιού.

Σούπερ κομψό σφαίρα χιονιού με χαρτί δέντρα σε παστέλ χρώματα

Μασονιέρες-έλατα χαρτοκιβώτια βότσαλα στο σπίτι
Σπιτική σφαίρα χιονιού- 38 ιδέες ή διακοσμήσεις δώρων | Brico | 13/38

Για να προσθέσετε μια πινελιά γλυκύτητας στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας, σκεφτείτε να ψεκάσετε τα μετατραπέντα βάζα σας με τεχνητό χιόνι. Στην πλευρά διακόσμησης, το εμπόριο των ελάτων υφάσματος εναντίον των διπλωμένων χαρτιού. Επιλέξτε απαλά χρώματα όπως ροζ σε σκόνη, πράσινο νερό, γαλάζιο ουρανό ή γκρι μαργαριτάρι.

Survivor: Game Changers Star Apologizes ... Sorry, I Outed You As Transgender

Related news

News not found
3

Kylie Jenners first baby snap of daughter Stormi most liked photo on Instagram

Denise Richards: Stay Away From Our Kids, Charlie

Nahkasängyt

Groom Fashion 2016 – 15 Haute Couture Pakaian untuk Pria

83

Who is Scott Morrison

berkeleycuts.org

Fleece tepper

Paris Hilton Arrested -- Photos and Video

Σπιτική σφαίρα χιόνι – 38 ιδέες δώρων ή διακόσμηση