Bambus teppe

Bambus teppe

Siden bambus har mottatt en velfortjent anerkjennelse i produksjon av sengetøy, har antall fabrikker som produserer produkter ved hjelp av bambusfibre, økt dramatisk, og det er ikke lett å bestemme hvilket teppe å velge.Ikke gjør feil ved valg av anbefalinger fra produsenter og eiere:

  1. Prioritet av påviste merker. I et hvilket som helst felt er det pålitelige firmaer hvis produkter er verdsatt av mange brukere i praksis, og de bør være orientert ved kjøp;
  2. Ikke nøl med å spørre selgeren om varene, sjekk sertifiseringen og evaluer produktet i form og berør. Mange tror at et teppe er et ubetydelig kjøp, og det bør ikke velges nøye, som en bil eller en minkjakke, men det er bedre å bruke litt tid på å vurdere produktet ved kjøp enn å bli skuffet etterpå.
  3. Som en del av kvaliteten skal fyllstoffet ikke være til stede urenheter. Ikke 100% ren bambusfiber garanterer ikke lenger alle sine unike egenskaper på lager.
  4. Kledematerialet er ikke mindre viktig enn fyllstoffet. De bør utfylle hverandre og ikke kombineres tilfeldig, for å opprettholde glatthet og farge etter mange vasker. Det er best å gi preferanse til bomulls sekker.
  5. Når du velger et helt vær-teppe eller flere alternativer for ulike årstider, er det viktig å korrekt fylle fyllstoffets tetthet. Nesten om sommeren vil det være behagelig under et teppe for 300 g / m, og i vintervarme under 150 g / m.
  6. Bestemme størrelsen på teppet, må du vurdere antall sove. Hvis den er ment for et barn, er 110x140 nok, for en voksen - 120x180. For en mor med et barn på en "lastebil" er det beste alternativet 140x180. For to voksne - ikke mindre enn 140 cm i bredde og 200 i lengde.
  7. Et godt teppe er et quilt. Ferdig søm sikrer en jevn fordeling av fyllstoffet inne i dekselet og tillater ikke at det smelter under drift og vasking. Et jevnt lag av bambusfiber gir i sin tur en jevn fordeling av varme, luft og fuktighet.
  8. Tilstedeværelsen av kanten over kanten av teppet er kjennetegnet av en kvalitetsgave. En pen, moderat bred og stram kantik er nødvendig for at teppet ikke smuldrer og beholder sin form på egen hånd og inne i dynen.

Similar articles

Bambus teppe

Bambus teppe


Bambus teppe

Bambus teppe

Bambus teppe

Bambus teppe