Dapatkan idea makan romantis yang terbaik

Dapatkan idea makan romantis yang terbaik

Apabila kita cari aidea makanan romantis, kita sering menghadapi kesukaran. Ia tidak boleh dilaksanakan untuk menyediakan makan malam lilin tanpa merancang ke hadapan. Oleh itu, kami berharap anda mempunyai sekurang-kurangnya beberapa jam sebelum ketibaan pasangan anda yang ingin anda gembira dengan hidangan yang lazat. Jangan risau! Kami berada di sebelah anda, bersedia membantu anda. Kami akan mulakan dengan bertanya soalan di mana anda akan mewujudkan suasana untuk makan. Untuk membuat makan malam romantis, ia adalah baik untuk bermula dengan memilih tempat itu. Sekiranya anda mahukan temujanji di rumah, hampir semua hidangan boleh disediakan. Dengan menghiasi meja atau bilik yang anda pilih untuk makan malam, anda akan meningkatkan suasana romantik. Sekiranya anda akan berkelah romantis atau idea romantis lain di udara terbuka, ada baiknya untuk menyediakan makanan yang mudah diangkut dan tidak merosakkan dengan cepat.

Sebaik sahaja anda mempunyai semua yang dihiasi dengan baik dan anda tahu di mana sebenarnya makanan romantis akan pergi, sudah tiba masanya untuk memikirkan apa yang akan anda makan, bagaimana anda akan memasaknya atau di mana anda akan memerintahkannya. Semua ini anda akan dapati dalam video di bawah halaman ini. Idea ini juga sesuai untuk makan Hari Valentine. Sentiasa di bawah, anda boleh melawat galeri imej kami yang akan memberikan anda inspirasi dan banyak idea bagaimana untuk menghiasi tempat makan malam anda dan bagaimana membentangkan hidangan di atas pinggan. Adalah baik untuk mengetahui masalah yang mungkin anda hadapi pada waktu petang romantis anda. Berikut adalah beberapa contoh dan idea bagaimana untuk mengatasi kesukaran:

Pertama, halangan mungkin menjadi terlalu rumit untuk persiapan. Nasihat kami bukanlah untuk mencuba untuk mengesankan pal anda dengan karya setengah masak. Sekiranya anda tidak pernah menyediakan daging lembu Burgundy sebagai contoh, lebih baik tidak mempunyai masa yang tepat untuk dicuba. Di tempat-tempat, lakukan sesuatu yang mudah, yang anda tahu dengan baik. Jika rakan anda suka pizza, kenapa tidak membuat pizza dengan bentuk hati. Ia akan menjadi terlalu romantis, kerana anda menyediakan sesuatu untuknya dan ia akan menjadi sesuatu yang dia sukai. Satu lagi idea mudah adalah salmon yang disertai dengan salad. Bahan-bahan mudah untuk salmon panggang adalah: 4 stik salmon; 1 kapur; 1 cabang thyme; garam dan lada dari kilang:

Idea Makanan Romantik - Cara Menyediakan Salmon Mudah Bakar

Pizza dengan bentuk hati dan beberapa idea makan romantis

Kedua, terdapat beberapa ramuan yang boleh didapati secara eksklusif dalam majalah masakan khas. Ini menimbulkan masalah mencari peniaga tepat yang boleh memberikan produk yang diperlukan untuk hidangan tersebut. Di samping itu, ia mengambil banyak masa. Untuk mengatasi kesukaran ini, kemungkinan pertama adalah untuk berfikir terlebih dahulu. Jika anda bercadang untuk memasak dalam masa beberapa hari, juga boleh memesan produk dalam talian atau melalui telefon. Terdapat laman web yang menawarkan pilihan ini. Lebih mudah untuk mencari produk sebenar dan memerintahkannya dan tidak perlu pergi ke sana untuk membelinya. Idea untuk hidangan romantis yang mudah disediakan ialah: untuk gigitan gourmet - keju dan cookies hazelnut; masuk - Cheesecake dengan keju kambing segar dan sayur-sayuran yang renyah; hidangan - Hamburger dengan salmon asap; pencuci mulut: Coklat / karamel fondant cupcakes.

Idea makanan romantis burung hantu - burger salmon dengan roti DIY

Pilihan pilihan makanan romantis untuk hari valentine dengan kek keju untuk kemasukan

Ketiga, anggarannya sedikit lebih terbatas. Siapa yang mengatakan bahawa makanan mesti terdiri daripada empat bahagian yang berlainan. Dan, walaupun anda memilih untuk menyediakan hidangan pembuka, hidangan utama dan pencuci mulut. Makanan yang anda lihat di bahagian atas halaman juga untuk belanjawan terhad. Tetapi untuk memberi anda idea yang tidak banyak, kami membuat menu hipster yang bermula dengan kemasukan tomato ceri, mozzarella dan daun pudina yang diatur dengan baik pada lidi. Hidangan utama boleh menjadi risotto dengan sayuran dan mentega, untuk pencuci mulut stroberi segar dengan krim adalah pilihan yang murah yang juga terlalu romantis.

Bagaimana untuk menyediakan risotto - idea makan Hari Valentine

Hiasan ini juga penting untuk mewujudkan suasana romantis untuk makan

Idea makan romantis - apa yang perlu dilakukan untuk Hari Valentine

Untuk membuat kesimpulan, kami ingin mengingatkan anda bahawa "kurang lebih" dalam penyediaan hidangan romantis. Pilih hidangan ringan yang tidak akan mengecewakan anda. Makanan romantis adalah lebih baik apabila ia terdiri daripada sayur-sayuran dan buah-buahan seperti alpukat atau sebagai stroberi yang aphrodisiacs dan pada masa yang sama adalah makanan payudara.

Similar articles

Dapatkan idea makan romantis yang terbaik

Dapatkan idea makan romantis yang terbaik


Dapatkan idea makan romantis yang terbaik

Dapatkan idea makan romantis yang terbaik

Dapatkan idea makan romantis yang terbaik

Dapatkan idea makan romantis yang terbaik