Design Kitchen Island – 8 langkah untuk diikuti

Design Kitchen Island – 8 langkah untuk diikuti

Dapur pulau fesyen kayu membuka rak periuk plat pinggan

Kaunter dapur tambahan untuk kawasan masakan anda

Mana-mana pembentukan semula rumah terbukti menjadi salah satu tugas paling rumit bagi pemilik rumah, sama ada lengkap atau tidak. Sebenarnya, kami membincangkan idea ini jika kami mahu mengubah atau memperbaiki sesuatu di rumah. Kebanyakan kita mula dengan dapur.

Walaupun dapur dan peralatan dapur kelihatan seperti permainan kanak-kanak, reka bentuk semula adalah berdasarkan reka bentuk dapur keseluruhan.

Bagaimana dengan pulau dapur yang telah lama anda mahukan?

Rancang pulau dapur baru anda dan kemudian ke tempat kerja. Buat countertop yang sempurna di dapur anda! Perhatikan butiran jika anda ingin merancang pulau dapur. Laraskan saiz mereka ke saiz bilik.

Tentukan tujuan utama
Pulau dapur reka bentuk

Dapur pulau fesyen kayu faktual countertop stool

Selaras dengan isi rumah anda, kemahiran memasak anda, pulau dapur harus menjadi bahagian penting dalam dapur. Biasanya ia berada di tengah-tengah bilik dan berfungsi sebagai tempat pertemuan untuk keluarga.

Pilih saiz yang sempurna

Dapur fesyen pulau fesyen kayu bar meja countertop

Setiap dapur mempunyai saiz dan reka bentuk yang berbeza. Pilih pulau dapur yang optimum untuk rumah anda sendiri dan perhatikan perkara-perkara yang akan disimpan (ruang simpanan, perkakas, perkakas dapur)

Atur ruang storan

Masakan fesyen pulau kayu rak rak makanan


Jika anda ingin membakar, anda memerlukan lebih banyak ruang untuk mencampurkan cawan, kuali, kuali kue, elemen hiasan. Jika keluarga anda terdiri daripada 4 atau lebih ahli, anda boleh membuat kawasan bermain di pulau dapur. Sesuatu seperti papan permainan sebagai contoh.

Gaya dan reka bentuk

Dapur pulau fesyen kayu lampu gantung metalik

Bayangkan seluruh rupa, gaya dan suasana di dapur anda. Sekiranya dapur anda mempunyai rak bukan kabinet dapur, anda boleh melengkapkan pulau dapur dengan ruang simpanan tambahan. Mereka yang ingin mempamerkan koleksi menarik atau perkara yang menarik dapat memilih titik fokus.

Pertimbangkan kerusi, tandas tertutup dan peralatan elektrik

Dapur fesyen pulau kayu laci bangku faktual fakta

Adakah anda mempunyai tempat duduk tambahan untuk makanan segera di dapur? Bagaimana anda suka bangku bar? Bar sink atau kedai elektrik untuk peralatan dapur anda akan membantu anda memasak. Bilik dobi sangat penting untuk barangan dapur seperti mesin basuh pinggan mangkuk dan tenggelam. pinggan mangkuk Microwavedan peti ais adalah ramuan yang sangat penting di rumah anda dan pendingin anggur boleh menjadi penangkap mata.

Bersatu seluruh pedalaman dengan pulau dapur

Dapur dapur bentuk jubin dapur belakang mozek dinding

Jangan lupa pulau dapur anda harus digabung dengan baik dengan semua reka bentuk dalaman dan suasana. Memasang butiran kecil, seni bina bermaksud mencapai reka bentuk ukiran kecil atau palet warna yang menenangkan.

Pilih tekstur

Struktur pulau dapur permukaan tekstur di sekeliling candelier

Campurkan warna-warna terang dan berseri dalam skema warna neutral. Berdiri pada garis bersih dan bentuk mudah. Memilih tekstur klasik yang sentiasa dalam fesyen.

Semak segalanya sekali lagi

Pulau dapur membuat kayu tradisional hangat

Sekiranya anda ingin merancang dan merancang dapur anda dengan sendirinya tanpa bantuan pereka atau arkitek, semak reka bentuk semula. Elakkan kesilapan dan merancang semuanya dalam anggaran anda.

berkeleycuts.org

Related news


Bord dekoration til jul i 36 originale ideer, der er lette at efterligne

Ryan Shecklers Truck Shot Up in Police Standoff

Imus Slammed by Rutgers Players -- Why Us

Johnny Galecki reveals Big Bang Theory will end after Season 12

Valentinsdag gave til kvinder – originale ideer

Jamie McCourt -- Im No Cheater

Ülések a kertben – otthona stílusos megjelenése

Mischas Making Money Down Under

David Beckham shares an emotional Instagram post about his mother

Alexis Ren Im a Modeling Trailblazer ... Thanks SI Swimsuit Issue

Design Kitchen Island – 8 langkah untuk diikuti