Dima Loginov véleménye szerint a legjobb 5 belső tér

Dima Loginov véleménye szerint a legjobb 5 belső tér

InMyRoom.ru:Amikor egy objektumot tervez, mit szeretne: formát vagy funkciót?

Dima Loginov:Az első dolog, ami mindig izgat engem, az a fajta érzelem, ami a designomat okozza. A forma és a funkció mindig követi ezt.

IMR:Milyen objektumai vannak a modern dizájnnak a saját belsejében?

JL.:A belső térben szinte minden tárgy hordozza a modern design jeleit. Például a betonból készült gyertyatartók, amelyeket néhány évvel ezelőtt magam készítettem házamra. Vagy például a Curl My Light, amelyet az olasz márka évek óta sikeresen gyártottStudio Italia Designa tervemben.

IMR:Miért kell egy ember pénzt költeni egy drága, magas színvonalú termékre, ha valaki valami Ikeevszkijot is vásárolhat, aki szintén egyfajta tervező?

JL.:Valószínűleg azért, mert ez egy nagy design, és az IKEA boltból származó termékek tömegpiacok. Tényleg, hogy legalább alkalmanként kényeztesse magát gourmet éttermekkel, tervező kézitáskákkal vagy éjszaka egy luxusszállodában? Természetesen egy ízletes vacsorát készíthetsz, olcsóbbat vásárolhatsz, és könnyebben választhatsz egy szállodát. De miért keres pénzt? Valószínűleg kényeztetni magát is. Legalább alkalmanként.

IMR:Milyen belső stílust javasolnál, ha figyelni szeretnél arra, hogy az ügyfél egy “korszak nélküli” belső teret akar csinálni?

JL.:Mindazonáltal javaslom, hogy kezdetben az ügyfél ízléséből induljon ki, és ne a belső “örökkévalóságának” megfontolásaiból. Sokan olyannyira elrendeztek, hogy bármi bennünket, amit néhány év múlva kapunk, ez zavarja minket. Ezért nincs semmi örökös, mint az állandóan változó belső tér. Ha az ügyfél tartósabb, akkor az ízlésének bármely történelmi stílusát kínálhatja.

IMR:Most van egy ilyen nagy választék a design iskolák … Mit mondhatsz a tanulmányait beNemzetközi Formatervezési Iskola? És mennyit segített neked egy brit diploma megszerzésében?

JL.:Biztosan tudom mondani, ha most az iskolaválasztás határán voltam, hol tanulhattam a belsőépítészeti tervezést, gondolkodás nélkül újra választanám az MSD-t. Mindössze annyit kellett tudnom, hogy teljes jogú projektet hozok létre, az iskolában tanultam.

Szigorúan ugyanez vonatkozik a brit oklevélre is, mivel a brit iskola Rhodec-i képzése az MHSD-ben való képzésem része volt. Ráadásul az IMS-től a brit program keretében ingyenes oktatást kaptam.
Gyakran kérdezem a barátaimat, hogy hova tanuljanak. És én természetesen tanácsolom őket pontosan ezen az iskolában, mert jól tudom, hogy rendezett, és biztos vagyok benne, hogy jó eredmény. A másik dolog az, hogy soha ne hagyatkozzunk kizárólag a kiválasztott iskolára. Sok mindent meg kell tanulnia magának, és minden szakmai életednek. És ha valaki bármely oktatási intézményben elmondja az ellenkezőjét, menjen el onnan!

IMR: Milyen tervei vannak a 2014-ben?

JL.:6 új kerámia csempe gyűjtemény megjelenítése a márka számáraVitrA, Az olasz márkájú két lámpacsalád, amelynek nevét titokban tartom, a kanapé új designja az olasz cég számáraArtex, megnyitva egy kis sarkot Moszkvában. Ez csak egy kis része annak, amit most csinálok.

Liukuovet parvekkeella

Related news


When will Harry and Meghan have a baby

berkeleycuts.org

Jesienne kwiaty: 6 wykwintnych propozycji do wystroju

La nuit du 22 au 23 août à IKEA Teply Stan sera une nuit de réductions

Pääsiäinen sisustus: 20 upeaa ideoita koko talon

20

Queen and a healthy-looking Prince Philip arrive for Princess Eugenie wedding

Dobozok és raklapok a belső térben: 50 kreatív ötlet

Μαύρο ντουλάπι μπάνιο σε 30 μοντέρνες ιδέες

Dima Loginov véleménye szerint a legjobb 5 belső tér