Euroopan pienimmät maat ovat kaunein

Euroopan pienimmät maat ovat kaunein!

Pienimmät Euroopan maat - Maltan tasavalta

maassa'europe-voyage-malte-vue-panoramique-valetta
Euroopan pienimmät maat - löydä 6 poikkeuksellista kohdetta! | Lifestyle | 13/15

Lopuksi kauneuden lopettamiseksi päätimme esitellä sinulle kauniin Etelä-Euroopan maan, joka hämmästyttää sinut varmasti historiallisella perinnössään ja sen paradisiaan rannoilla. Maltan tasavalta - idän ja lännen välisten sivilisaatioiden risteys. Rakastamme tätä kaunista maata Etelä-Euroopassa yhtä paljon historiallisia muistomerkkejä kuin sen saarten vertaansa vailla olevaa kauneutta. Tämä mikrovaltio on saaristo, joka koostuu kahdeksasta saaresta, jotka sijaitsevat noin 90 kilometrin päässä Sisiliasta. Vanhimpia perinteitä ja paikallisia tapoja yhdistyvät nykyaikaiseen arkkitehtuuriin tämän kauniin maan ulkonäön muuttamiseksi täysin.

Vapauta muutaman päivän tutustumalla tämän saariston historiaan! Tämä Välimeren helmi vietää sinut hiekkarantoineen, jotka ulottuvat kallioiden, kalliorakenteen ja vihreiden laaksojen välillä. Ensinnäkin ehdotamme, että vierailet tämän kauniin Etelä-Euroopan maan pääkaupungissa. Valletta on kaupunki täynnä charmia, joka hämmästyttää sinut muinaisen historiansa ja aidon arkkitehtuurinsa kanssa. Jos etsit täydellistä maisemanvaihtoa, Valletta on epäilemättä ihanteellinen paikka, jonka avulla voit yhdistää kulttuurimatkailun meren uimiseen! Valletta on edelleen suhteellisen rauhallinen paikka siitä huolimatta, että turistit käyvät pääkaupungin joka kesällä. Jos et halua altistua auringosta liian kauan, voit päästä läpi kapeat kadut tutustumaan paikalliseen arkkitehtuuriin. Voit vapaasti ottaa kuvia Upper Barracan puutarhassa, josta on panoraamanäkymä Birgùlle ja Senglealle. Jos jatkat muutaman metrin kävelymatkaa, voit nauttia meren elävistä kauneudesta.

Tämä upea maa Etelä-Euroopassa hämmästyttää meidät nykyaikaisilla nähtävyyksillä!

maassa'europe voyage-malte-vue-magnifique-mer-capitale
Euroopan pienimmät maat - löydä 6 poikkeuksellista kohdetta! | Lifestyle | 14/15

Suurin urheilullinen joukossa on heidän onnensa monien nykyaikaisten nähtävyyksien ansiosta. Anna itsesi innostuneeksi läpikuultavaa vettä hämärtyneistä heijastuksista ja hienojen hiekkarantojen kauneimmista rannoista: Mellieha Bay, Ghajn Tuffieha ja Golden Bay. Yritä hyödyntää tätä eteläisen Euroopan kulttuuriperintöä ja älä epäröi vuokrata autoa Ta'Qalin kansallispuiston ja Majjistralin luontoon Historiapuisto.

Tutustu Euroopan pienimpien maiden taivaisiin rantoihin!

maassa'europe-voyage-romantique-malta-vue-mer
Euroopan pienimmät maat - löydä 6 poikkeuksellista kohdetta! | Lifestyle | 15/15

Oletko kyllästynyt vedenalaisiin sukelluksiin? Tässä tapauksessa pyydämme sinua järjestämään vierailustasi historiallisten muistomerkkien ympärille. Älä unohda maistaa malaalaista ruokaa, joka on älykäs sekoitus Välimeren gastronomiaa ja paikallisia makuja.

Similar articles

Euroopan pienimmät maat ovat kaunein

Euroopan pienimmät maat ovat kaunein


Euroopan pienimmät maat ovat kaunein

Euroopan pienimmät maat ovat kaunein

Euroopan pienimmät maat ovat kaunein

Euroopan pienimmät maat ovat kaunein