Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

faux trä modern betongtak rumsbelysning

I denna artikel kommer vi att förklara vad som ärundertakoch visa dig över 27 vackra bilder som kommer att inspirera dig att välja detta val dekorativa hem.


På taket är upphängd under huvudtaket. Den är gjord av lättviktsmaterial fästa vid en metallkonstruktion. I allmänhet användning av gips. Denna typ av förband hjälper till att dölja ytdefekter och gömma kablar och luftkonditioneringssystemet, till exempel. Undertaket spelar en estetisk roll, men även det är isolering.

Contents

Undertak i modern modern interiör

modern trä undertak idé soffa matta golv

En fördel med undertaket, är dess roll i volymförändringen i en given plats för att göra det mer harmonisk. Det bidrar till utsmyckningen av våra hemma tack vare de olika typer av ytbehandlingar som är möjliga för klänningen. De två typerna av undertak vi vet, dessa är de falska taket och stretch taket. De första klamrar sig fast vid en lättmetall ramen och den andra, är det består av en duk - velum, som skall sträckas mellan väggarna. Den andra varianten kräver en mycket känslig genomförande. Sträckan taket är mycket estetiska och är perfekt för modern inredning.

Optez för undertaket i sovrummet och vardagsrummet

undertak konstruktion modern

I vårt galleri hittar du vackra idéer som kommer att inspirera dig att välja undertaket. I sovrummet eller i vardagsrummet, kommer den här klänningen gör atmosfären hemma mer modern och elegant och ge den en personlig touch. Dölja fläckar hemma med undertak - den innovativa produkt som förvandlar en vanlig interiör. Den korrekta och modern belysning kommer att betona undertak design. De LED-strålkastare och ljuskronor är de vanligaste varianterna i sovrummet, till exempel. Välj den design som passar ditt hem bäst och du kommer att se att sovrummet och vardagsrummet kommer aldrig att bli densamma.

Undertak i vardagsrummet

trä undertak vardagsrum

tiden av husen inte har centralvärme. Installationen av undertaket så motiverades av behovet - värmeisolering. I dag beslutade vi att ställa ett undertak av flera skäl: isolerat, dekorera, belysa.

Tegelvägg och vita soffan i vardagsrummet

undertak tegelvägg

De första undertak var gjorda av gips. Idag, är valet av falska tak material bred: trä, polyvinylklorid, polyeten, etc. Slutligen, allt material är lätta och mycket goda isolatorer.

Interiör med vita undertak

undertak modern livsstil

Innertak ses ofta som något gammalt. Det är sant att den nya moderna bostäder har mycket effektiva värmesystem. Genom nackdelar, om du bor i ett område där taket är hög, installera ett undertak gör rummet varmt och kokong. När hennes pose, kom ihåg att skydda dina möbler. Du kan täcka dina möbler med flera syften film.

Samtida vardagsrum med undertak ljus

Modern interiör undertak

Vad budgeten för undertaks installationen?

Priserna variera beroende på modell och material. För ett undertak modell sträckte kvadratmeter priset är 70 euro. Till en suspenderad modell i gips varierar priset från 15 till 40 euro. Vissa trä modeller är betydligt dyrare än andra och är upp till 80 euro per kvadratmeter. Vi finner också modeller av trä undertak till 15 eller 20 euro. Priserna på PVC undertak som sträcker sig från 20 till 60 euro mer. Slutligen, det beror på dina önskemål och taket område som du vill klä.

Undertak i svartFalskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

Inuti lever under representerar en modern utrymme, i svart, vitt och trä. Undertaket är samma färg som soffan - svart. Dess roll är inte bara dekorativa, men också praktiskt. Man ser direkt integrerad armatur där.

vit vardagsrum inredning med modern tak

undertak-vit-moderna levande-vit-möbler-trä tak

Ultra moderna designmöbler

undertak, vitt och ljus integrerade LED-spots-rums grå soffa

Trött på sina gamla tak som saknar charm, många väljer att installera undertak. Nedan ser vi en mycket intressant arkitektoniska beslut. Grund taket är konkret. detta utrymme designers har beslutat att lämna det som det är i sin råa tillstånd. Det är sant att betongen har en estetik som moderniserar alla rum. Det är en del av taket ovanför vardagsrummet, som var klädd med ett vitt papper undertak.

Inredning med betongtak

RCP-grå-betong-aspekt lounge öppet tak

För att undvika att förlora din visuella utrymme, inredningsexperter avråder montering av undertak i mycket mörka nyanser. Det bygger på de ljusa färger och stjärnan i skandinavisk inredning - vit.

Vardagsrum med vitt tak

undertak, vit och elegant lounge med öppen spis tak

Installationen av ett undertak måste vara mycket exakt i sina beräkningar området. alla valdes noga: materialet plats, installationsteknik och redigering. Det är lämpligt att göra en plan för installationen steg för steg. Om det behövs, tveka inte att ringa en professionell. Installationen av ett plåster eller trä undertak kräver vissa kunskaper och teknisk expertis. Lära sig mycket om ämnet innan du gör ditt undertak val.Similar articles

Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet


Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet

Falskt modern tak i sovrummet och vardagsrummet