Hur man lägga ett trädäck

hur man sätter ett däck utanför modern idé

Hur man lägga ett trädäck? Om du frågar dig själv frågan, då den här artikeln är för dig! I denna skrift kommer vi att försöka att beskriva de grundläggande stegen för att sätta ett däck, samt information om de estetiska och praktiska egenskaper i vissa typer av trä.


Alla våra idéer och tips illustreras med en utomhus galleri med modern design trä beklädnad.

Hur man lägga ett trädäck?

hur man ber en beläggning trädäck golv utomhusbelysning

Vi väntar otåligt, våren och soliga dagar. Vi ser dem här snart och det är dags att tänka på sin landskapsarkitektur, sin trädgård och terrass. Liten eller stor, förtjänar något utomhus utrymme som ska behandlas med omsorg för att njuta av det när som helst, med familjen eller med vänner. I den här artikeln kommer vi att titta på fördelarna med trä som material för beläggning av yttre utrymmen och vi kommer att ge dig några värdefulla tips för att behålla den under hela året.

Terrass design med golv belagt trä på den andra nivån av en samtida hus

hur man sätter ett däck idé utanför marken trä beläggning

Du har valt träet att klä ditt hem terrass eller takterrass? Vilken underbar idé! Trä är förmodligen den mest moderna material och mest älskade i interiör samt exteriör design design. Terrassen är vanligtvis en grön och öppen plats som kräver mycket lite att vara väl inredda och dekorerade. Välj en trä som täcker för uteserveringen ger en mer naturlig atmosfär och ett modernt utseende.

Samtida trä terrass i stan och sten med liten pool

hur man sätter ett däck idé modern exteriör design träbänk trend

Sätt på hans våning trädäck har flera fördelar: det är lätt att installera, lätt att underhålla, lätt att integrera alla design stilar med sina naturliga estetik. Vissa föredrar den minimalistiska charm av trä, medan andra föredrar den praktiska sidan av den sammansatta trä. Vilken ska jag välja beror på dina behov, ditt sätt och tid du vill spendera för att behålla den. Det finns flera typer av trä: vit cederträ, röd ceder, vit ek, mahogny, teak, tall och många andra. Alla arter har olika estetiska och praktiska egenskaper, vissa är ljusare i färgen, medan andra är mörkare. Vit ceder och vit ek är mycket styv, till exempel. Om din uteplats är mycket utsatt för sol och regn, en hård bensinbeständigt och väljs helst klass fyra *.

Täckt terrass med trägolv

frågar en terrass trägolv soffa trend beläggning

Utseendet på din trädäck beror också på olika ytbehandlingar att erhålla olika och intressanta visuella resultat.

City Terrace med golv och dekorativa trävägg

idé utomhusgolv trä designmönster trävägg idé glaspanel

Takterrass täckt med trä spis och utsikt över den vackra staden

däck beläggning trä utemöbler idé trend trä Hemma

Trä är lättare att integrera inom ett specifikt område som betong, till exempel. Den första är mer flexibel. Minst bladet är tjockare, kommer det att vara bräcklig. Detta gäller även dess bredd. Mer bladet är tunn och bred, det kommer att vara mer benägna att deformeras. Om du har ett däck regelbundet utsätts för väder, är vårt råd att välja tjockare remsor av trä så att de är mer resistenta mot väderförhållanden. Med korrekt underhåll är detta val en långsiktig investering.

Stads takterrass täcker, möbler och trä pergola

terrass town trägolv idé tak trä pergola trädgård bänk

Oavsett vilken typ av trä du väljer att trimma din trädgård terrass eller pool miljö är regelbundet underhåll som krävs för att behålla sin naturliga utseende. Kom ihåg att trä är ett naturmaterial som andas och fukt påverkar många. Det kan lätt ruttna utan lämplig vård. Om du inte vill att ditt golv blir gråaktig någon gång, är det lämpligt att lägga till en fläck en gång om året.

En vacker takterrass ett café i Paris

exteriör design idé trä beläggning trä blad pose idé

Exotiska träslag är oftast de dyraste arter som finns på marknaden. Teak och tall kan nå mellan 80 och 100 euro för en kvadratmeter, till exempel. En stor del av trädgårdsmöbler är gjord av teak eller mahogny. Dessa två exotiska träslag är lämpliga för golv. De är emot ganska dyra. Enligt yrkesverksamma, är den röd ceder den bästa lösningen för terrass golv tack vare sin kvalitet och pris ganska överkomligt.

Terrass täckt med röd ceder East, Design Joe Wood

terrass röd ceder sidospår tenderar idé sätta trä terrass

Den yttre trä vanligtvis utsätts för två faktorer som kan förstöra solen och fukt. Solens strålar påverkar särskilt på estetik av trä, medan luftfuktigheten kan ibland vara dödlig och även förstöra trä från insidan. Vad man ska göra för att förhindra vattenskador till trägolv? Det är under installationen måste vara särskilt noga med att inte installera bladen för nära varandra och att installera sätt att skapa en sluttning som kommer att ansvara för att hindra vatten från att komma in i trä.

Town däck med trä sidospår med åldern effekt

aning om hur man sätter ett däck diy trend beläggning trägolv

För att förhindra att din trägolv börjar mögel eller röta, är det råd för att hitta skyddande ytskikt som har behandlats med linolja. De är billiga, enkla att installera och de behåller fukten i trä. Samma regel tillämpas på trä trädgårdsmöbler.

Takterrass hus med trä täcker och möbeldesign

krukväxt modern exteriör gengas terrass takbeläggning idé

Fancy en klädd träkomposit däck? Composite trä är mindre naturligt utseende än trä, men han är mycket tålig. Tillverkad av plast harts som härrör från återvinning och träfiber, kräver det mycket mindre underhåll vård och solen inte förändras mycket lite färg. Det är också mindre hal. Dess pris är ibland högre än trä, men fortfarande ganska överkomligt. Det billigaste alternativet är fortfarande förmodligen trä eftersom det finns vissa barrträd arter som säljs på 15 euro per kvadratmeter.

Träet uppmanar också terrass pergola och väggpaneler

trä pergola utanför uteplats idé utveckla modern utrymme hem

Innan du gör ditt val, studera marknaden, priser, egenskaper hos olika träslag och ovanför ditt land. Det är viktigt att välja ditt golv trädäck beroende på terrängen i din trädgård och klimat. Det kommer att vara synd att investera i huvudsak exotiska och ganska dyra kosmetiska timmer, men få för ditt område. Det finns flera källor på nätet ** som kan vägleda dig och hjälpa dig i ditt val av rangerbangård.

Modern utomhus med komposit trä ytterväggar och utekök

modern design idé yttre trä beläggning idéer

Vilken typ av trä för att välja beror också på vilken stil du vill återskapa i din trädgård och på terrassen. För en minimalistisk stil och nordisk-inspirerad, väljer en vit ek eller furu och installera trämöbler. För en modern terrass utanför, väljer vi att klä sin sammansatta trädäck och ordna med möbler i korg, till exempel.

Vacker takterrass med golv och grått trämöbler

design idé yttre terrass fråga Deco trä beläggning växt matbord

Med vilket material gifta trä? I en tidigare artikel har vi fokuserat på kombinationen av trä med autentisk charm av stenen. Om du vill veta mer om detta ämne och hur man kan integrera dessa två naturmaterial i sin rymd trädgård eller terrass, se vår publikation om detta ämne.


Nile Rodgers

Related news


Uređivanje vašeg doma sa zatvorenim biljkama – 60 primjera kako to učiniti

Suicidal Tendencies Bassist Sues Over Royalties for 80s Hit

berkeleycuts.org

Facebook Sued for Age Discrimination, Accused of Mocking 50-Year-Old

Mexican TV Anchor Jorge Ramos Sued -- Your Crappy Reporting Almost Got Me Killed

George H.W. Bush George W. Bush Breaks Down Eulogizing Dad at State Funeral

Hol vásárolni egy lakást Áttekintése a ház Breath a Timiryazevskaya

Former Bachelor star Nikki Gogan goes public with her new boyfriend

Hur man lägga ett trädäck