Hvordan legge en treterrasse

hvordan å sette et dekk utenfor moderne idé

Hvordan legge en treterrasse? Hvis du spør deg selv dette spørsmålet, så denne artikkelen er for deg! I denne publikasjonen vil vi forsøke å skissere de grunnleggende trinnene for å sette et dekk, samt informasjon om de estetiske og praktiske kvaliteter visse tresorter.


Alle våre ideer og tips er illustrert med et utendørs galleri med moderne design tre kledning.

Hvordan legge en treterrasse?

hvordan man skal stille et belegg av tre dekk etasje utendørs belysning

Vi venter utålmodig, våren og solfylte dager. Vi ser dem her snart, og det er på tide å tenke på hans landskaps, hans hage og terrasse. Liten eller stor, fortjener noen uterom skal behandles med forsiktighet for å nyte det når som helst, med familie eller med venner. I denne artikkelen vil vi se på fordelene av tre som materiale for belegging av utvendige områder, og vi vil gi deg noen verdifulle tips for å opprettholde det gjennom hele året.

Terrasse design med gulv belagt tre på det andre nivået av et moderne hus

hvordan å sette et dekk ide utenfor bakken treolje

Du har valgt tre for å kle din hjemme eller takterrassen? For en fantastisk idé! Tre er trolig den mest moderne materiell og mest elsket i interiøret samt utvendig design design. Terrassen er vanligvis en grønn og åpen plass som krever svært lite å være godt møblert og dekorert. Velg en tre dekker for uteområdet sikrer en mer naturlig atmosfære og et moderne utseende.

Moderne treterrasse i byen og stein med lite basseng

hvordan å sette en kortstokk idé moderne eksteriør design trebenk trend

Sett på gulvet hans tre dekk har flere fordeler: Det er lett å installere, lett å vedlikeholde, lett å integrere alle designstiler med sine naturlige estetikk. Noen foretrekker den minimalis mål av naturlig tre, mens andre foretrekker den praktiske side av tremasse. Hvilken du skal velge avhenger av dine behov, dine midler og tid du vil bruke for å opprettholde den. Det finnes flere typer trevirke: hvit sedertre, rød sedertre, hvit eik, mahogny, teak, furu og mange andre. Alle arter har forskjellige estetiske og praktiske egenskaper, noen er lysere i fargen, mens andre blir mørkere. Hvit seder og hvit eik er svært stiv, for eksempel. Hvis uteområde er svært utsatt for sol og regn, en hard bensin motstandsdyktig og er valgt, helst klasse fire *.

Overbygd terrasse med tregulv

spør en terrasse tregulv sofa trend belegg

Utseendet på tre dekk også avhenge av ulike overflatebehandlinger for å få ulike og interessante visuelle resultater.

By Terrasse med gulv og dekorative trevegg

Ideen utvendig parkett og design mønster trevegg ide glasspanel

Takterrasse dekket med tre peis og utsikt over den vakre byen

dekk belegg tre utemøbler idé trend tre plante hjem

Tre er lettere å integrere i et bestemt felt som konkret, for eksempel. Den første er mer fleksibel. Minst bladet er tykkere, vil det være skjør. Dette gjelder også til dens bredde. Mer blad er tynn og bred, vil det være mer sannsynlig å deformere. Hvis du har et dekk jevnlig utsettes for vær og vind, er vårt råd å velge tykkere strimler av tre, slik at de er mer motstandsdyktig mot værforhold. Med riktig vedlikehold, er dette valget en langsiktig investering.

By takterrasse dekker, møbler og trevarer pergola

terrasse byen tregulv idé taket pergola hagebenk

Uavhengig av type tre du velger å trimme hagen din terrasse eller bassenget miljø, er regelmessig vedlikehold for å opprettholde sin naturlige utseende. Husk at tre er et naturlig materiale som puster og fuktighet påvirker mange. Det kan lett råtne uten riktig behandling. Hvis du ikke vil at gulv blir gråaktig på et tidspunkt, er det tilrådelig å legge en flekk en gang i året.

En vakker takterrasse på en kafé i Paris

utvendig utforming ide treolje tre blader positur ide

Eksotiske tresorter er vanligvis den dyreste artene som finnes på markedet. Teak og furu kan nå mellom 80 og 100 euro for en kvadratmeter, f.eks. Mye av hagemøbler er laget av teak eller mahogny. Disse to eksotiske treslag er egnet for gulv. De er imot ganske dyrt. Ifølge fagfolk, er den røde sedertre den beste løsningen for terrasse gulv takket være sin kvalitet og prisen ganske rimelig.

Terrasse dekket med rød sedertre East, Design Joe Wood

terrasse rødt sedertre ytterkledning tendens idé sette treterrasse

Eksteriøret tre er vanligvis utsatt for to faktorer som kan ødelegge sol og fuktighet. Solens stråler ha en innvirkning, spesielt på estetikk i tre, mens fuktigheten kan noen ganger være dødelig, og med ødelegge treverket fra innsiden. Hva du skal gjøre for å hindre at vann skade på tregulv? Det er under installasjonen må være spesielt forsiktig med å installere bladene for nær hverandre og å installere måte å skape en skråning som vil være ansvarlig for å hindre vann fra å komme inn i tre.

Town dekk med tre ytterkledning med alderen effekt

anelse om hvordan å sette en kortstokk DIY trend belegg tregulv

For å forhindre at tregulv begynner å mugg eller råte, er det råd å finne beskyttende finish som har blitt behandlet med linolje. De er billige, enkle å installere, og de holde på fuktigheten i tre. Den samme regelen brukes til hagemøbler.

Takterrasse hus med tre dekker og møbeldesign

terrasse takbelegg idé moderne utvendig treverk gassanlegg potten

Lyst på en kledd tre kompositt dekk? Tremasse er mindre naturlig utseende enn tre, men han er også veldig slitesterk. Laget av plast harpiks avledet fra resirkulering og trefiber, kreves det mye mindre vedlikehold omsorg og solen ikke endrer seg svært lite farge. Det er også mindre glatt. Prisen er ofte høyere enn for tre, men fortsatt ganske rimelig. Det billigste alternativet er fortsatt trolig naturlig tre fordi det er visse myke arter som selges på 15 euro per kvadratmeter.

Veden inviterer også terrassen som pergola og veggpaneler

tre pergola utenfor terrassen idé utvikle moderne plass hjemme

Før du gjør ditt valg, studere markedet, priser, egenskaper av forskjellige tresorter og over ditt land. Det er viktig å velge gulv tre dekk, avhengig av terrenget i hagen din og klima. Det vil være en skam å investere i hovedsak eksotisk og ganske dyrt kosmetisk tømmer, men få for ditt område. Det finnes flere elektroniske kilder ** som kan veilede deg og hjelpe deg i ditt valg av ytterkledning.

Moderne uterom med tremasse ytterkledning og utekjøkken

moderne design idé utvendig treverk belegg ideer

Hva slags tre skal velge avhenger også av hvilken stil du ønsker å gjenskape i hagen og på terrassen. For en minimalistisk stil og nordisk-inspirert, velger en hvit eik eller furu og installere tremøbler. For en moderne terrasse utenfor, velger vi å kle sin kompositt terrassebord og ordne med møbler i flettet, for eksempel.

Vakker takterrasse med gulv og grå tremøbler

design idé utvendig terrasse be Deco tre belegg anlegg spisebord

Med hva materialet gifte seg tre? I en tidligere artikkel, har vi fokusert på kombinasjonen av tre med ekte sjarm av stein. Hvis du vil vite mer om dette emnet, og hvordan du kan integrere disse to naturlige materialer i sin plass hage eller terrasse, vennligst se vår publikasjon om dette emnet.


Murstein for kjøkken

Related news


inngangen dekorasjon: hvorfor velge den skandinaviske stilen

Eco-peiser

Kombinasjonen av grå vegger med fargen på kjøkkenet

Cómo organizar un loft en un departamento pequeño: 10 matices importantes

Dizajn kuhinje Otok – 8 koraka slijediti

Katy Perry and John Mayer: A Complete History

TV reporter announces her own daughters death on air

Fargefliser til kjøkkenet: en kombinasjon av farger

Frankie Muniz GF Elycia Turnbow: He Put a Gun to His Head

Andy Murray and his wife welcome a baby girl

Hvordan legge en treterrasse