Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Suunnitteluominaisuudet

Päättäessään keittiön tilasta mustan sävyjen osalta määritetään ensinnäkin sen peruselementit. Keittiössä tärkein osa on luonnollisesti jääkaappi. Hän tarvitsee paljon tilaa, ja yleensä - keittiö ilman tätä laitetta - eikä keittiötä lainkaan. Yksittäiset perinteiset valkoiset värit, jotka ovat koristelleet keittiöt melko pitkään, eivät ole niin tosiasiallisia nykyään, ja mustat jääkaapit ovat tulossa nykyaikaisten ostajien valinnaksi.

Toisaalta tällainen väri keittiötilaan on eksoottinen ja toisaalta - suuri korostus siinä. Tällaisella tarpeellisella keittiöllä varustetulla paletilla on omat vahvuudet, mutta on välttämätöntä valita se oikein.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Varmasti, jotta voit ostaa tällaisen kokoonpanon mustan värin keittiöllesi, sinulla on oltava rohkeutta.Tämä on melko tyylikäs laite, se näyttää erittäin tiukalta ja punnitaan, ja se näyttää vain, jos keittiö on valmistettu moderniin tyyliin.Lisäksi tässä tapauksessa keittiösarjan ja keittiön seinien väreillä ei ole merkitystä. Toisen tyylin taustalla musta jääkaappi osoittautuu epätarkaksi ja jotain ulkomaista.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

On okei, jos valitaan vaalea gamma-musta aggregaatti keittiön koristelemiseksi, se toimii itsenäisenä aksentina. Voit myös ostaa tukeen hänelle samanvärisiä mikroaaltouunia tai esimerkiksi televisiota. Jos et tee tätä, tyylikäs musta komea kaikissa keittiön valkoisuuksissa voi olla "ruma ankanpoikanen" rooli. Erinomainen valinta voi olla yhdistelmä musta yksikkö, jossa työtaso on samaa väriä, ulosteet tai julkisivu keittiön kaapit. Erittäin tyylikäs näyttää myös keittiöltä, jossa ei vain jääkaappi ole pimeä sävy, vaan myös lattia. Se voi olla yksivärinen päällyste tai esimerkiksi mustavalkoinen kuvio.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Sävytetyt ratkaisut - tämä ei ole asia, jolle voit spekuloida tässä tapauksessa. Näiden aggregaattien valinta on kuitenkin laaja, joten jokainen ostaja valitsee mallin, joka täyttää hänen tarpeensa. Kodinkoneiden valmistajat, mustat jääkaapit valmistetaan yhden, kahden ja kolmen kammion. Niillä on erilainen muotoilu, erikokoiset ja erilaiset kustannukset. Hinta vaikuttaa laitteen ominaisuuksiin ja sen toimivuusominaisuuksiin, mutta enimmäkseen mustat jääkaapit ovat keskimäärin ja korkean hintaluokan ja kalleimmat mallit eivät ole standardit.

Vakioversiossa lähes kaikki valmistajat tuottavat mustat jääkaapit, joissa on kaksi kameraa. Tätä mallia pidetään monipuolisimpana ja sopivana kenelle tahansa, myös pienelle keittiölle. Ero voi olla vain korkeus ja vakioyksiköiden pakastin sijaitsee lähinnä pohjassa.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jos sinulla on suuri alue keittiö, sopivinSide-by-side- yleisen jääkaapin malli, joka on hyvin samanlainen ulkonäköön kuin kaappi. Muut eliitit ovat yksiköitä, joissa on useita oviin.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jos jääkaappi tarvitsee toimistossa, on melko arvostettu tarkastella musta kokoelma pieniä mittoja. Tällainen laite yöpöydän koko tulee välttämättömäksi tilassa, jossa on rajoitettu alue ja jossa ruokaa pitää pitää vähän ja harvoin.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Talon, jossa on tapana järjestää juhlia ja juhlia aina silloin tällöin, mustan sävyn mukaisella viinikaapilla varustetulla jääkaapilla voi tulla erinomainen osto. Ja jos samaan aikaan kiinteä yksikkö on samassa värimallissa, niin tällainen duo voi sisustaa keittiötään upeasti.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Tietoja puutteista

Nykyään mustissa kodinkoneissa tuotetaan valtava valikoima. Ei ole vaikeaa kerätä kaikkea mitä tarvitset keittiölle erikseen ja kokoamaan sisätilat ystävien yllätykseksi haluamallasi tavalla. Loppujen lopuksi, koska musta väri, tekniikka ei eroa muista kustannuksista tai toiminnallisuudesta.

Vain hänen puute on yksi - hänen on hoidettava mustia pinnoitteita hieman useammin, koska pöly tulee näkyvämmäksi ja sormenjäljet ​​pysyvät, joten tässä mielessä mattapinta on paras valinta.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

valmistajat

Lähes jokaisella jääkaapin valmistajalla on nykyään ainakin yksi mustan värinen malli, mutta se on käytettävissä.

Daewoo

Yksi näistä yrityksistä, jolla on paljon tällaisia ​​malleja -Daewoo. Tämän tavaramerkin yksiköt ovat erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa. Musta Daewoo-jääkaapit ovat ulkonäöltään houkuttelevia ja hyvät toiminnot. Heillä on nykyaikaiset tekniset laitteet, pystyvät tekemään asetetut tehtävät ja saamaan erinomaisia ​​tuloksia. Lisäksi se, että laitteiden toimivuus on korkea, ei tarkoita niiden korkeita kustannuksia. Tämä näkyy helposti tarkastelemalla tämän valmistajan malleja. Muiden tuotemerkkien samankaltaisten tuotteiden hinta on suurempi kuin Daewoo: n tuotanto, joka on suunniteltu keskimääräisen tulon ostajalle. Mustatuissa yksiköissä Daewoo ei käytä freonia, mikä vaikuttaa tavaroiden ympäristön puhtauteen ja huolelliseen asenteeseen ympäristöön.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Daewoo-brändin parhaiden mallien tarkastelu auttaa valitsemaan.

Elektroniikka RNV3310GCHB

Tämä on mustavalkoinen yksikkö, jossa on kaksi lokeroa, ovet sijoitetaan uudelleen. Jäähdytysosasto sulattaa. Pakastin sijaitsee alla, sulatetaan tekniikan avullaNoFrost. Lämpötilan ilmaisin. Viittaa sähköenergian kulutusluokkaan A +, jota ohjataan sähköisesti. Jäähdytysyksikön kapasiteetti on 245 litraa. Jääkaapin osastossa on superjäähdytystoiminto. Pakastimen tilavuus on 92 litraa. Yksikkö kuuluu erillisten ryhmien luokkaan. Ovia ei ole auki. Jääkaappi painaa 69 kg ja sen mitat ovat 60 * 190 * 67 cm. Hinta on 13 170 ruplaa.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

FN 15B2B

Tämä on musta yksikkö irrotettavien luokkien ryhmästä, käsin sulatettu jäähdytyskammiossa. Viittaa A + energiankulutusluokkaan, yksi kamera. Pakastimen manuaalinen sulatus. Jääkaapissa on kapasiteetti 118 litraa, pakastin on yläosassa. Yksikkö on jääkaapin tyyppi pakastimella. Leveys - 50 cm, korkeus - 88 cm, syvyys - 55 cm, paino - 26 kg. Se maksaa 12 176 ruplaa.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

FN-15B2B fn-15b2b

Musta jääkaappi pakastimella. Tarkoittaa jääkaapin tyyppiä pakastimella. Tähän kuuluvat A + -luokka energiankulutukseen ja erillisen luokan. Pakastin on sulatettava käsin. Jäähdytyskammio, jonka tilavuus on 118 litraa. Mukana on yksi kamera, paino 26 kg, mitat: 50 * 88 * 55 cm. Yksikkö maksaa 12 310 ruplaa.

Jääkaapit musta

Snaige

Tämä on toinen hyvin tunnettu brändi, joka tuottaa mustia jääkaappeja. Nämä ovat yksiköitä, joille on ominaista nykyaikainen kokoonpano ja kaikkien nykyaikaisen teknologian vaatimusten noudattaminen. Myynti on laaja valikoima näistä laitteista. Kaikki mallit ovat erilaisia ​​suunnittelussa, koossa ja laitteissa. Merkki tuottaa mustia jääkaappeja, joissa on sekä yksi että kaksi kameraa. Jokainen ostaja voi tehdä valintansa. Tyylikäs musta jääkaappimalliSnaigeNiillä on erinomaiset tekniset ominaisuudet, jotka takaavat, että laitteet suorittavat perustoiminnot moitteettomasti.

Jääkaapit musta

Katsaus Snaigen musta-jääkaappien parhaisiin malleihin.

RF36SM-S10021 / 0831Z185-SNBX

Tämä kuuluisan tuotemerkin tuote voi ostaa 350-400 dollaria. Yksikkö näyttää melko alkuperäiseltä, siinä on kaksi kammioa, ovia voidaan painaa vasemmalle tai oikealle. Jäähdytyskammion tilavuus on 321 litraa. Tuotteen mitat ovat 60 * 62 * 194,5 cm. Yhden kompressorin ollessa läsnä, teholuokka A +, käytössä enintään 41 dB kohinaa. Pakastimen tilavuus on 88 litraa. Voivat työskennellä super-höylätilassa, sillä päivä voi jäädyttää 12 kg tuotteita.

Jääkaapit musta

Snaige 117

Viime vuosisadan 90-luvun malli vapautettiin. Nyt sitä ei enää tuoteta, mutta se on mahdollista hankkia liittämällä jälkimarkkinoille. Laite koostuu kahdesta kammiosta, joiden korkeus on 1,45 m, syvyys ja leveys 60 cm. Pakastin koostuu kahdesta osasta, jotka sijaitsevat alla. Kolme hyllylevyä, jotka sijaitsevat jääkaapissa, voit säätää korkeutta. Jääkaappi sulatetaan automaattisesti.

Jääkaapit musta

RF31SM-S1CI21

Arvostelut tästä musta jääkaappi merkki Snaige - erittäin positiivinen. Malli on hallitsijaIce Logic,pakastin alle. Käyttökelpoisen tilavuuden tilavuus on 191 litraa, sitä ohjataan mekaanisesti, sisäyksiköt valaistaan ​​LED-tyypillä. Pakastin koostuu neljästä lokerosta, ja jääkaapin osastossa on hyllyjä 4 kappaletta ja vihannes- ja hedelmäsäiliöitä - 2 kappaletta. Jääkaapin koko on 176 * 60 * 62 cm. Jos sammutat sähkö, kylmä jää vielä 20 tuntia. Lämpötilaa voidaan säätää nollasta plus kahdeksaan jääkaapissa ja -18 ° C: sta -24 ° C: seen pakastimessa. Mallin kustannukset ovat noin 300 dollaria. Asiakkaat pitävät esimerkiksi jääkaapin suunnittelun, kuinka helppoa on avata ovet ja kuinka hyvä kokoonpano on.

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Lähes kaikki johtavat valmistajat tuottavat mustat jääkaapit, ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä, ​​ja siksi yhä enemmän näkyvät keittiön sisätiloissa.

Similar articles

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta


Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta

Jääkaapit musta