Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Mielenkiintoiset modernit huoneistokokonaisuuden ajatukset viimeistelytavoiksi edellyttävät ikkunoiden aukkojen lakonista koristelua, jota käytetään sopivassa tyylialustassa valmistetuissa verhoissa. Suosittu Tänään rullina verhot, Japani verhot, näytöt tai Roman verhot ovat tyvestä yksi yhteinen asia - kaikki näistä lajeista on tiivistettävä erityisellä muodossa reunalistat, joka on asennettava kattoon.

Kattovalaisimet

Contents

piirteet

Kattokorvakkeet eroavat ensinnäkin paikan sijainnista. Jo nimestä on selvää, että ne on kiinnitetty kattoon, toisin kuin perinteiset mallit, jotka on kiinnitetty seiniin.Samanlaisessa järjestelyssä sekä esteettiset että toiminnalliset edut piilevät.Kattovalaisimet eivät ole pelkästään huoneen epätavallinen sisustus: katosta riippuvat verhot lisäävät aristokraattisuutta ja luovat vaikutelman huoneen suuremmasta korkeudesta. Lisäksi kattovalaisimet voidaan ripustaa niissä tapauksissa, joissa tavallinen paikka on estetty laajaan kynnykseen, koska nämä ristikkopinnat voidaan kiinnittää mistä tahansa etäisyydestä ikkunasta.

Kattovalaisimet

Koska verhot voivat olla sekä liukuva että nosto, ne tarvitsevat erilaisia ​​kattojärjestelmiä.Verhojen kiskojen valinnassa ristikot eivät ole suuria.Yleensä se on kattoon asennettava teline, jossa on nostomekanismi, joka on valmistettu alumiinista tai muovista. Tällainen muotoilu voi olla suora tai joustava, sopiva esimerkiksi lahden ikkunaan.

Kattovalaisimet

Liukuvat verhot mahdollistavat paljon suuremman valikoiman malleja, jotka vaihtelevat muoviprofiileista ja päätyvät kiinnitettyinä eri metallien kattotanomalleihin.

Tyypit ja materiaalit

Kattokorvikkeen asentamiseksi kannattaa harkita niin monta eri vaihtoehtoa kuin salongissa. Edullinen ja eniten talousarvion näkökulma on muovinen kehys tasomaisen renkaan muodossa, joka on PVC: stä valmistettu profiili, jossa on viisteitä alemmassa ontelossa, jossa juoksupyörät liikkuvat.Tällainen rengas on kiinnitetty kattoon käyttäen itsekierteittäviä ruuveja.Se on yleensä varustettu kääntöelementeillä, joiden avulla voit piirtää kehyksen pyöreät päät.

Kattovalaisimet

On yksi-, kaksi- ja kolmen rivin profiilikuvioita, jotka eivät eroa paljon hinnasta, mutta voit lisätä verhojen ja tyllien lisäksi myös ornamentin, kuten lambrequin.Muovilohkolevyillä on seuraavat edut:

 • Voit saavuttaa tarvittavan pituuden tuotteen asentamisessa;
 • Anna kestää raskaiden verhojen verhot;
 • Antaa korjata panssaripalkin;
 • Helppo puhdistaa menettämättä ulkonäköä;
 • Helposti ja yksinkertaisesti asennettu kattoon;
 • Voidaan koristella koristeellisella hyllyllä (hylsy);
 • Tällaisista vanteista saatavat koukut voidaan pestä autossa verhoilla, koska niitä ei kohdella muodonmuutoksiin.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Toinen joustava reunus.Ne voidaan valmistaa sekä PVC: stä että alumiinista polymeeripinnoitteella. Ne ovat tiheitä, mutta muovisia nauhoja, joiden pinnalla on koukkuja. Nauha voidaan kiinnittää kattoon johtuen reikien, jousien kiinnikkeiden tai kiinnikkeiden (alumiiniprofiilien) esiintymisestä. Tällaiset sovitukset ovat erittäin käteviä suunniteltaessa erkkeri-ikkunoita tai parvekkeen ulkonemia, jotka ovat monimutkaisia.Ne voidaan varustaa koodatulla ohjausjärjestelmällä.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Sovelluksen laajuus ei rajoitu pelkästään ikkunoiden aukkoihin, joiden avulla voit kiinnittää sokeat kylpyhuoneeseen, ripustaa katon yli tai erottaa keittiöalueen pienestä studiohuoneiston ruokasalustasta. Alumiinin ja muovituotteiden ero eroaa paloturvallisuudesta, suuremmasta kantavuudesta ja pitkäikäisyydestä. lopussa ominaisuudet ovat lähes identtisiä. Alumiininauhojen hinta on paljon suurempi kuin muovi, mikä johtuu metallin laadusta, käsittelyn monimutkaisuudesta ja lisäominaisuuksista. Voit esimerkiksi piirtää tällaisen nauhan taustavalon.

Kattovalaisimet

Erilaiset joustavat kehykset ovat malleja alumiiniprofiilista, joka voi olla sekä suora että kaareva.

Taipuisien reunusten edut:

 • Anna koristella verhoilla mahdollisia monimutkaisia ​​kierroksia huoneessa;
 • Ne ovat lähes näkymättömiä, mikä luo täysin avoimen tilan vaikutuksen;
 • Voiko niiden pinnalla olla koristeellinen pussuke tai LED-nauha;
 • Helppo asentaa.

Kattovalaisimet

Puupaneelirunkoissa ei ole vain toiminnallisia ominaisuuksia, mutta niillä on myös erinomaiset koristeelliset ominaisuudet, joten niitä kutsutaan myös baguetteiksi. Suurimmaksi osaksi nämä ovat eri leveyksien säleet. Niiden sisemmällä osalla on urat, joissa koukut ovat, ja ulompi osa on koristeltu lasista valmistetuilla koristeilla, laastareilla tai lisäosilla. Päitä usein pyöristetyt tai kulmat. Tällaisten patsaiden menestyneimpiä muunnelmia voidaan verrata taideteoksiin.

Kattovalaisimet

Tällaisten kehysten valmistukseen voidaan käyttää erilaisia ​​puulajeja - edullisilta havumetsiköistä, esimerkiksi männystä tai kuusta, kirsikka-, pähkinä-, tammi- tai pyökkiä varten. Ylellisissä versioissa käytetään wenge- tai mahonkia. Jotta puuta voitiin lisätä, pinta pinnoitettiin antiseptisilla aineilla ja lakalla vesipohjaisella lakalla.Puurakenteiden edut:

 • Luo ainutlaatuinen tyyli;
 • Kestää raskaiden verhojen paino;
 • Sisustuskonsoli piilottaa mahdolliset seinämuutokset ikkunan yläpuolella.

Kattovalaisimet

Tangon tai sauvan muodossa olevat metalliristikot ovat myös hyvin suosittuja.Yleensä ne ovat yleisiä ja soveltuvat sekä kattoihin että seiniin. Kiinnitys johtuu kannattimista, joissa itse sauvat ovat kiinni. Seinille ja kattoille käytetään erilaisia ​​sulkeja, mutta tämä ei muuta yleistä vaikutelmaa. Tällaiset mallit näyttävät aina tyylikkäältä ja herättävät huomiota.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Ne näyttävät erityisen vaikuttavalta suuret aukot epätyypillisen asettelun, kuten esimerkiksi ranskalaiset ikkunat. Koristele tällä tavalla ei vain ikkunoita, vaan myös sisätiloja tai oviaukkoja. Useat näistä kehystetyistä sarjoista muodostavat onnistuneesti monimutkaisen ikkunaryhmän aukon geometriseen tyyliin. Materiaali on tavallisesti alumiinia tai messinkiä, harvoissa tapauksissa kattokorkeudelle on käytetty kovia metallirakenteita, joilla on pieni paksuus.Verhot, joissa on silmukat, näyttävät erityisen houkuttelevalta tällaisille kehystyille.Yleensä yksittäinen putki tai tanko on asennettu, mutta samanaikaisesti on myös mahdollista saada kaksi tankoa samaan kiinnikkeeseen. On metallirunkoisia lajikkeita, jotka pystyvät kuljettamaan samanaikaisesti verhojen nostoa ja liukumista, esimerkiksi romaaniset verhot ja klassiset lambrekviinit.

Kattovalaisimet

Metallirakenteiden etuna on:

 • Korkea kantavuus. Nämä ovat luotettavin malli volumetristen ja raskaiden verhojen ripustamiseen;
 • Metallivalujen houkuttelevuus, joka joissakin tapauksissa tehdään manuaalisesti;
 • Kestävyys ja kulutuskestävyys, koska metalli päällystetään korroosionestopinnoitteella;
 • Kyky luoda epätavanomaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja;
 • Helppo ripustaa verhot.

Kattovalaisimet

Myös toinen kiinnityskorvake - joustava - voidaan asentaa seiniin ja kattoon.Nämä ovat piileviä ristikkorakenteita, jotka on valmistettu vahvalta metallikalastuslinjasta, lähes näkymätön verhojen taustalla. Tarkkailija voi nähdä vain kaksi suluetta, joihin merkkijono on kiinnitetty, mikä luo tunteen, että aine kulkee ilmassa ilman näkyvää tukea. Tällaiseen merkkijoukkoon kiinnittyminen voi olla vain kevyitä verhoita tai ilmava tylliä. Kehys itsessään ei ole näkyvissä, koska merkkijono on hyvin ohut, se häviää verhojen taitoksissa. Vastaavia nauhoja voidaan ripustaa kahdella sululla pitkin reunoja ja varmistaa, ettei kolmas tuki ole keskellä.

Kattovalaisimet

String-kehys voi olla sekä auki että kiinni, jälkimmäisessä tapauksessa kaikki kiinnityselementit piilotetaan silmistä, vain verhot ovat näkyvissä. Tämä voidaan tehdä rullattavan kattolevyllä, jonka leveys on vähintään 8 cm.

Eavesin edut:

 • Nopea ja helppo asennus, koska tämä verhoiden ripustusmenetelmä ei edellytä syväreikien leikkaamista;
 • Säästää rahaa, koska tällaisten kehysten kustannukset ovat useita kertoja pienempiä;
 • Kyky soveltaa odottamattomia suunnitteluratkaisuja.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

mitat

Monipuolisimpia ovat PVC: stä valmistetut muovirenkaat. Niiden pituus voi olla melkein mitä tahansa kykyä helposti kiinnittää tai lyhentää muoviprofiilia. Voit ostaa raitoja, jotka vaihtelevat välillä 1 m 40 cm ja jopa 4 metriä. Leveys riippuu rivien - kaksirivisen verhotanko on vakio leveys on 8 cm, kolmen rivin 12 cm roikkuu Roman, British tai japanilainen verhot voi ostaa räystään ketju-hallinta, standardi pituus, joka on 50 cm Useimmat valmistajat tarjoavat muotokappaleiden valmistukseen minkä tahansa haluttu pituus on .. tilaus.

Kattovalaisimet

Joustavilla malleilla voi olla tarvittava pituus.Ne myydään 5 m kokoisina nauhana, joka voidaan liittää toisiinsa tai lyhentää asiakkaan pyynnöstä. Metallivarren kehyksen valinta on syytä kiinnittää huomiota teleskooppisiin rakenteisiin. Alun perin niiden pituus on 104 cm - 122 cm (mallista riippuen), kehyksen alentamisen jälkeen muunnetaan 218 cm: iin.

Kattovalaisimet

Sileiden metalliristikoiden pituus alkaa 1,4 m.Suurin arvo on 4 metriä. Välillä nämä mitat ovat muutamia vaihtoehtoja: 1,6 m, 2 m, 2,4 m, 2,8 m, 3 m, 3,2 m, 3,6 m tärkeää huomata, että nämä mitat eivät sisällä pituus indikaattorit. vinkkejä, jotka voivat olla korkeintaan 20 cm. Siinä tapauksessa, että seinämän leveys ei riitä asentamaan kauniita vinkkejä, sauvasäiliön reunat voidaan sulkea pistokkeilla. Tämä vaihtoehto soveltuu tapaukseen, jossa haluat ripustaa verhon seinään seinään.

Kattovalaisimet

Pyöreiden räystöjen osalta putken tai sauvan halkaisija on erittäin esteettinen. Onteloputkille vakiomitat ovat 25-28 mm ja 16 mm, kun taas paksumpi kehys, sitä suurempi kantavuus on. Kevyemmille kudoksille on tavallista valita ohuemmat putket. Puurungon pituus alkaa 1,5 metriä ja sen jälkeen 2,5 metriä, 3 metriä, 3, 5 ja 4 metriä. Kaikki yli 2,5 metrin pituiset ovat tavallisesti yhdisteitä.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Väriratkaisut

Eavesin värin valinta riippuu suurimmaksi osaksi huoneen omistajien mieltymyksistä ja suunnitelmista. Markkinoilla on paljon värilasertuja, joista voit valita sisustuksen parhaiten sopivan. Muovikuvioiden joukossa valkoinen on vallitseva, koska tämä on mitä PVC näyttää, mikä on tärkein materiaali joustaville kehyksille ja kattokaiteille. Jos joustava kehys on alumiinista, se on yleensä maalattu myös valkoiseksi.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Väriratkaisut metallirunkoihin ovat erittäin erilaisia:

 • kupari;
 • Kulta, mukaan lukien valkoisen kultainen sävy;
 • suklaa;
 • Valkoinen ja musta kiilto;
 • antiikkisen;
 • satiini;
 • nikkeli;
 • Kromi.

Kattovalaisimet

Puu-malleissa ja erilaisissa pussiruusuissa perinteiset ovat erilaisia ​​puun sävyjä:

 • Luonnonvalo puu;
 • Tammi, mukaan lukien valkoinen ja valo;
 • Kirsikka ja tumma kirsikka;
 • Tumma mutteri;
 • mahonki;
 • mahonki;
 • Wenge.

Kattovalaisimet

lisälaitteet

Koristeiden asentaminen ja koristelu vaatii erilaisia ​​lisävarusteita. Tyypistä ja materiaalista riippuen voidaan virkata, salvat ja lisävarusteet korvakkeiden, pidikkeiden tai nostimien muodossa. Muovireunoissa on pyöriviä elementtejä, jotka voivat myös toimia päiden viimeistelyyn. Joustavien verhojen kiinnittäminen tällaiseen reunukseen on mahdollista tavallisten muovikoukkujen avulla estämään liukumista, mitä muovikorkkeja käytetään. Julkisivulla voidaan kiinnittää koristeellinen patruunateippi.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Joustavat kehykset vaativat vain koukut verhoihin ja salpoihin, jotka kiinnitetään kattoon.

Metalliristikot ovat vaativimpia asennusta varten. Heille on valittava kannatin, eli erityinen pysäytys ripustukseen. On syytä muistaa, että kumpikin kiinnike ei ole sopiva asennus kattoon, tätä kohtaa on erityisesti keskusteltava myyjän kanssa matkustamossa. Myös kiinnikkeen valinnassa on tärkeää harkita verhojen painoa. Jalustat voivat olla yksi- tai kaksinkertaisia, jälkimmäisessä tapauksessa ne voidaan sijoittaa samanaikaisesti kahteen ruutuun, mikä sopii verhojen ja tyllien asettamiseen.

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Metallikehyksen päät on suljettava, mihin käytetään joko tavanomaisia ​​muovisuojuslakia tai koristeita. Vihjeiden muoto voi olla ehdottomasti mitä tahansa, mistäkin vaatimattomasta lehdestä kuohuviilipalloksi. Tämän rungon ripustettavat verhot voivat käyttää rengasreleitä tai käyttää koristeellisia pyykkinaruja.Puurakenteet tulevat tavallisesti täydellisiksi renkaiden sarjalla, johon on lisätty pyykkipojat verhojen kiinnittämiseen.

Kattovalaisimet

Verhokankaaseen kiinnitettäessä kauniita virtaavia taitteita käytetään erilaisia ​​pidikkeitä, jotka valmistetaan useimmiten metallista.

Vaihtoehdot eri huoneisiin

 • Saliin voidaan asentaa kattoikkuna.Tämä on sovelluksen yleisin muunnelma, mutta se ei ole ainoa mahdollinen.
 • Erittäin mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu on kattoikkunan asentaminenkeittiöstä pyöreistä tai suorakulmaisista metalliputkista. Tässä tapauksessa kehyksen metallin täytyy välttämättä vastata keittiösarjan metalliruuveja, kodinkoneita tai kahvoja, ja monimutkainen se luo harmonisia suunnitteluratkaisuja.
 • Metallikotelo, joka on asennettu kylpyhuoneen suspensioihin, näyttää erittäin edulliselta.Se asennetaan tiukasti kylpyhuoneen ääriviivojen mukaan, verho ripustetaan kiinni, jolloin seinät ja lattia pinnat peitetään suihkeesta.

Kattovalaisimet

Miten valita?

Kattokorvakkeet ovat saavuttaneet suosiota voimakkaasti, niitä ostetaan usein verhoilla tai ketjun myymälöissä, kutenikea,eikä kiinnittänyt erityistä huomiota valmistajaan. Useimmat ostajista näyttävät ennen kaikkea kehyksen vastaavuudesta yleisen ajatuksen ikkunatilan koristelemiseen.Myös seuraavien kriteerien ostamisen yhteydessä otetaan huomioon:

 • Ikkunan aukon koko;
 • Seinän leveys, joka vaikuttaa ensisijaisesti vinttuihin ostettavien räystöjen pituuteen;
 • Mihin verhoihin käytetään kehys: liukumista tai nostoa varten;
 • Se, että monet mallit vaativat kiinnittymistä keskelle, mikä vaikuttaa verhojen ja erityisesti tyllien laajenemiseen;
 • Yhden ikkunan verhojen määrä (lambrekkin läsnäolo);
 • Velcro-liima-teippi;
 • Onko suunniteltu rakennettavan rakenteen ohella vai onko se näkyvissä?
 • Ovatko raskas verho, johon tarvitaan voimakas kehys;
 • Kuvakehys Italiassa, Saksassa tai Espanjassa maksaa noin kaksi kertaa enemmän kuin kotimainen vastine.

Kattovalaisimet

Katsaus suosittuihin valmistajiin

Kaikista vasemmanpuoleisista katsauksista noin suosituimmista valmistajista kertovat eniten.Ostajien hyvät ominaisuudet ovat sellaiset merkit kuin:

 • Le Grand- kotimainen valmistaja, joka valmistaa kaikentyyppisiä kehyksiä, muovirenkaista taotuttuihin tuotteisiin;
 • OOO KhozPromProduct,joka tuottaa teleskooppiset kehykset metallista kylpyihin;
 • Verona, joka tuottaa sekä metallikattoisia ristikkorakenteita että kehyksiä;
 • Inspire -metallirunkoisten valmistajien valmistaja;
 • Yhtiö "Master".

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

On syytä huomata, että Venäjällä toimivien sarjakuvien tuotanto on mukana useissa yrityksissä, eikä kaikkia teitä voi löytää.

Kuinka jumittua oikein?

Lähes kaikki ammattitaitoiset ihmiset voivat ripustaa kattoikkunan oikein.Vain kannattaa lukea huolellisesti tuotteeseen liitetyt ohjeet ja ottaa huomioon ikkunan kokoonpano:

 • Jotta otettaisiin huomioon seinän etäisyys, sinun on mitattava, kuinka paljon ikkunan reunan seinämä näyttää ja lisää tähän 5 cm: n arvoon.
 • Rakenteissa, joissa telakointi on varattu, on laskettava kehyksen ja kärkien pituus, metallien osalta on määritettävä sulkien sijainti;
 • On valittava asennusmenetelmä: kattoon tai kapeaan kohtaan;
 • Renkaiden kiinnittämistä varten reikiä porataan 20-50 cm: n etäisyydellä yli 2 metriä piteville metalliputkille, jolloin kolmas pidike on ruuvattava rakenteen keskelle, jotta vältytään luhistumiselta.
 • Jotta reikää voidaan tehdä kattoon, käytä rei'intä;
 • Muovirenkaiden kiinnittämistä varten sarjassa olevat pistokkeet työnnetään reikiin; kiinnikkeet kiinnitetään tukeihin;
 • Kannattimessa ripustetaan esimerkiksi koristeputki, jossa on verhot, esimerkiksi silmukat; koukut, joissa on verhot ja pistokkeet, asetetaan muovibussiin, on myös mahdollista liimata pussitietoketju.

Kattovalaisimet

Esimerkkejä sisustuksesta

Kattokoriste voi olla sekä näkyvä sisustuksen yksityiskohtia että piilotettu. Jälkimmäinen viittaa niihin tapauksiin, joissa riippu kattoon on asennettu huoneeseen tai räystään. Näissä tapauksissa ilmakehään lepäävien verhojen vaikutus syntyy, koska kehys voidaan täysin peittää. Myös kipsin muovaus auttaa piilottamaan rakentamisen. Näkyvä kehys pystyy koristelemaan huoneen ja korostamaan sen tyylitietoa. Metalliputkirakenteet sopivat eri tyyliin, monin tavoin se riippuu asennetusta kärjestä. Monimutkaiset taotut käsikappaleet menestyvät sopivasti barokin, imperiumin tai modernin tyyliin. Suorakulmainen tai lasi korostaa korkean teknologian tai techno -suunnan suuntaan, ja puu soveltuu sekä klassiseen sisätilaan että ylellisiin vaihtoehtoihin.

Kattovalaisimet

Mielikuvituksen suurimmat tilat tarjoavat joustavat kattokoristeet, jotka koristelevat lahden ikkunasta.

Lisätietoja kattoikkunan valinnasta saat seuraavasta videosta.

Similar articles

News not found Kattovalaisimet

Kattovalaisimet


Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet