Kotitekoinen takka

Kotitekoinen takka

Vanhoista tarpeettomista huonekaluista

Varmasti jokaisessa talossa tai asunnossa ei ole enää tarvittua kabinettia, yöpöytä jne. ja heittää se pois - pahoillani ... Lihavoin ulos vanhasta kaapista tulee suuri takka. Tämä edellyttää: vanerilevyjä, ruuvimeisseliä, akryylimaalia, LED-nauhaa, kittiä, erilaisia ​​koriste-elementtejä.

Kotitekoinen takka

Listatuista työkaluista on tarpeen rakentaa laatikko, jossa uunin keskireikä. Irrotamme kaapin ovet, niitä ei enää tarvita. Alareunassa on myös mahdollista jättää pieni reikä koristekäyttöön.

Kotitekoinen takka

Kun malli on valmis, voit jatkaa uunin suunnittelua. Koristele uuni asettamalla koristehiilen siihen ja liimaamalla LED-nauha ympärysmittaan. Tuloksena saat ihastuttavan kotitekoisen uunin Vintage-tyyliin.

Kotitekoinen takka

Muista materiaaleista

Nämä uunit voidaan rakentaa eri materiaaleista, esimerkiksi laatikoista, puusta, paperista, sauvoista, keinotekoisesta rottinkista jne. Tärkeintä on piirtää luonnos tulevaisuuden mallista, leikata huolellisesti, kiinnittää osat turvallisesti ja kiinnittää se tiukasti seinään. Kotitekoinen koristeellinen takka voidaan yksinkertaisesti liimata seinälle koristekivellä tai tiilillä itsekiinnittyvällä pohjalla. Tällainen muotoilu luo välttämättä kodikasta tunnelmaa ja mukavuutta talossa.

Kotitekoinen takka

Kotitekoinen takka

Jos talo sallii paikan, siellä on mahdollisia vaihtoehtoja: eri huoneissa asentaa ja asentaa useita kotitekoisia tulisijoja. Esimerkiksi ensimmäisessä kerroksessa asenna metallinen kotitekoinen takka tai asenna takka tehty tiiliä ja toisessa kerroksessa asennetaan koriste-uuneja.

Älä unohda lupien "toimivan" takan asennusta kotona. Mutta jos päätät vielä asentaa esimerkiksi itsetäytteisen metallin uunin, teillä on seuraavat vaiheet: ensin arvioitava talon tekninen kunto, sitten hätätoimenpiteiden ministeriössä (palontorjunta) saamme luvan ja suosituksensa.

Kotitekoinen takka

Vain tietyn ajan kuluttua, kun käytät hermoja ja rahaa, saat ehkä luvan asentaa takka. Se on halvempaa ja nopeampaa rakentaa ja asentaa kotitekoinen koristeellinen takka.

Debbie Harry

Related news


Sean Kingston Accident -- Not Alcohol-Related

mynamewasgod.com

Trevingerede garderober

Pakaian perkahwinan untuk perkahwinan dalam 51 imej, cari model anda

Original Wall Clock Design by Haoshi

Dizajn interijera Ideje u stilu Art Deco čine prostoriju više plemenitom

Richard Simmons Cant Sue, Reputation Wasnt Destroyed After Transitioning Story

Ushers In As Flynn

Дизајн кухиње: 7 основних правила

30 lovų galvos apdaila sau – skatink savo vaizduotę

Kotitekoinen takka