LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Ominaisuudet ja edut

Ensimmäiset pöytälamput historiassa ilmestyi muinaisessa Kreikassa ja edustivat kulhoa öljyä, jonka pääkappale oli tekstiilipuhallus. XIX-luvulla öljylamppuja uudistettiin: kulho osti jalkoja ja lampunvarjostin suojaamalla nokista. Ja erikoispyörän avulla kirkkauden taso säädettiin. Nykyään pöytävalaisimet on puhdistettu niin, että ulkonäöltään ne eivät ole läheskään samanlaisia ​​kuin öljy-esivanhemmat, valaistus on täysin eri tekniikoilla.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Erityistä huomiota ansaitsevat valaisimet LED-valaisimilla. Ne toimivat optisen säteilyn takia, kun tapahtuu sähkövirtaa puolijohdelaitteeseen. Englanniksi tällaista järjestelmää kutsutaan yleisesti valodiodiksi, lyhennettynä LED: ksi.

Pöytävalaisimessa on useita etuja:

 • Energiansäästö. Valoa tuottaessaan laite kuluttaa 7 kertaa vähemmän energiaa kuin perinteinen hehkulamppu;
 • Ekologinen yhteensopivuus. Elohopea-ionien ja muiden myrkyllisten aineiden puuttuminen yksinkertaistaa lampun käyttöä;
 • turvallisuus. Toiminnon aikana polttimo ei lämmitä lämpötilaan, joka voi aiheuttaa palovamman;
 • Valaistuksen laatu ja lampun kotelo. Kirkkaalla ja kontrastisella säteilyllä voit säilyttää esineiden sävyt luonnollisessa päivänvalossa.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Kromaattisuus säteily, joka synnyttää diodin lamppu riippuu lämpötila-alueella. Esimerkiksi, alueella jopa 3000 K pöytävalaisin antaa valoa kellertävä, alueella jopa 4200 K - valkoinen, lähellä luonnonvaloa, sininen värisävy antaa tehokas valaisin, jonka toiminta-alue on yli 6000 K ansiosta integroidun valonohjausjärjestelmän, moderni valaistus laitteita voidaan käyttää eri elinoloja.

Suuri merkitys on heidän turvallisuutensa käytössä.Tämä laajentaa mahdollisuuksia käyttää näitä valaistuslaitteita, niitä voidaan käyttää turvallisesti sekä lastenhuoneessa että sairaalaosastoissa.

Lisäksi laite takaa käyttäjälleen henkisen tilan vakauden. Valonlähteiden valonlähteet, toisin kuin tavalliset ukkosenjohdattimet, eivät välähdä polttaessasi ja tunne tasapainoa.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Käyttötarkoituksesta riippuen diodeilla varustetuissa pöytälevyissä voi olla sekä suuntavalo, sopii työhön että hajallaan, mikä on optimaalista makuuhuoneen käyttöä varten. Valmiit valaisimet on valmistettu läpinäkyvistä lasipulloista. Yövalot koostuvat useimmiten himmeästä lasista tai lisävarusteista. Jälkimmäinen toimii paitsi valaistustoiminnolla, mutta toimii myös kodin sisustuselementtinä - korosta lepoalueet, ristikot, koristele olohuoneen ja makuuhuoneen tilaa.

Mitä tyyliä suorituskykyä, tällaiset pöytävalaisimet ovat samanlaisia ​​muotoilu korkean teknologian ja moderni. Suunnittelun käytännöllisyys ja minimalismi ovat tervetulleita: kätevä valaistuksen säätö, kyky kääntää kattovalaisin ja usein kauko-ohjaus. Klassikoiden ystäville on kuitenkin tarjolla vaihtoehtoja, lampunvarjostimet, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, ja lasin, keramiikan ja sisustetun akryylin runko.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

tyypit

Nykyaikaisilla valaistuslaitteilla on laaja valikoima valaisinratkaisuja. Riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sovelluksen tilaa pöydän lampun teho jaettuna sopivaa mallia, kun energiaa julkisen verkon ja vaihteluille tyypin taskulamppu paristot (ladattava ja lataaminen tapahtuu).

Lukuvalaisimessa on omat lisävaihtoehdot.Valonheittimellä varustetut mallit ja säädettävä korkeus ratkaisee valaistusasteen ongelman ja valaisimen pään taipuisan muotoilun ansiosta voit ohjata valovirtaa haluttuun suuntaan. Valoisuuden säätimillä varustettuja valaisimia käytetään myös sairaalan yöpöydille. Nykyaikaisissa malleissa toimistoissa on niin hyödyllisiä elementtejä kuin sisäänrakennettu kosketusnäyttö, jossa on kello tai lämpömittari.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Taitettava langaton paristokäyttöinen malli, jossa kiinnitetään pöytään, soveltuu usein matkustajille ja liikematkoille. Tällaiset valaisimet ovat useimmiten kevyitä materiaaleja, ja niiden taittokohdista johtuen kompakti koko saavutetaan.

Kauneushoitoloissa, hammaslääkäreissä ja muissa lääketieteellisissä laitoksissa yksi suosituimmista valaistuslaitteista on suurennuslasi. Sisäänrakennettu suurennuslasi, LED-hehkulamppujen avulla voit luoda oikean valaistuksen nopeasti ja tehokkaasti monimutkaisten toimenpiteiden suorittamiseen potilaan kasvojen ja rungon suhteen.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Uusimmat mallit

 • LED-pöytävalaisinsuorittamaan paitsi paikallisen valaistuksen toimintoa, vain eräänlaisen valaisimen valaistus korostaa huoneen tarpeellista käsitystä. Niiden valinta on niin monipuolista, että kaikkia vaihtoehtoja ei ole mahdollista kuvata. Tässä artikkelissa on yleiskatsaus useista suosituimmista malleista nyt.
 • Erityistä huomiota olisi kiinnitettäväulkovalaisinlamppu.Se on työpöydän tavoin lisävarusteena valaistus työtilalle, mutta toisin kuin se, se ei vie tilaa pöydälle.

Jos haluat valaista suurta tilaa, kiinnitä huomiota LED-nauhan valaistuslaitteisiin. Nämä mallit myös korostavat huoneen kauniisti sisustettuja kaivoja.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

 • Paikalliselle vapaavalojen valaistukselle valitselinssit.Sisäänrakennetulla suurennuslasilla voit korjata kelloja, koruja ja muita hienoja teoksia.
 • Suosittu malli yövalaisimesta"Masha ja karhu"- lasten huoneiden suosikki valinta. Se on varustettu sarjakuvahahmolla varustetulla lampunvarjostimella. Kun on aika nukkua, merkintä "Hyvää yötä" ilmestyy rungossa.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

tarvikkeet

LED-valaisinpöytävalaisimen rungon valmistuksessa käytetään samoja materiaaleja kuin perinteiseen lamppuun. Ja valinta riippuu kuluttajan henkilökohtaisista mieltymyksistä.

 • Tavallisin materiaali, josta työpöytävalaistusta valmistetaan -rauta. Tuotteista on saatavana monenlaisia ​​kuluttajia, koska niissä on edullisia hintoja ja erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja. Raudasta valmistettujen valaisimien pinta peitetään erilaisilla koostumuksilla saavuttaen näin halutun esteettisen vaikutuksen.
 • Taulukon valomessinkiä(kuparin seos) on kallis ilo. Niitä erottaa niiden vahvuus ja kestävyys. On kuitenkin pidettävä mielessä, että messinki voidaan pinnoittaa tietyllä pinnoitteella (verrattavissa pronssiin). Tilanteen estämiseksi lampun runko peitetään erityisellä yhdisteellä, joka suojaa sitä väliaikaiselta hapettumiselta.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Useimmiten tätä materiaalia käytetään klassisen version pöydän lamppujen valmistuksessa, usein tuoteselosteessa, antiikin antiikin.

 • Hyvin suosittuja tuotteitalasista. Valitessaan lamput lasijalka ja sävy on tarpeen kiinnittää huomiota tuotannon italialaiset valmistajat, joita käytetään materiaalien Muranon lasista, posliinista, kristallia ja jopa savea. Yleensä tällaiset lamput näyttävät kalliilta ja epätyypillisiltä. Näiden tuotteiden erottuva piirre on niiden ympäristöystävällisyys.
 • Vähemmän, mutta on olemassapuupöytälamput. Yleensä niitä tuottaa pienet yksityiset työpajat. Markkinoilla on enimmäkseen malleja, jotka on valmistettu muista puun elementeistä valmistetuista materiaaleista. Nämä pöydän valaisimet valitsevat art nouveau -tyylin kannattajat.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

 • Pöytävalaisinversiot ovat yksinoikeudella, kun käytetään pohjamateriaalialuonnonkivi. Nämä ovat erittäin kalliita tuotteita, joten luonnonkivi korvataan keinotekoisella marmorilla, synteettisellä onyksillä ja malakiitilla.
 • Ei vähemmän suosittu markkinoilla ovat LED-pöytävalaisinmuovista. Erilaisia ​​malleja saavutetaan erilaisten pinnoitteiden avulla.

Tällaisten valaisimien valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat halpoja, mikä heijastuu lopputuotteen alhaisiin kustannuksiin.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Väriratkaisut

Tietenkin jokaisen pöytälampun päätehtävä on valaista tietty alue huoneessa. Kuitenkin, älä unohda, että lamppu on osa sisustusta, ja se on harmonisesti yhdistettävä huoneen yleiseen käsitteeseen, täytä huone mukavasti ja mukavasti.

Tummia värejä (ruskea, musta, tummanvihreä, viininpunainen) on käytetty useammin makuuhuoneissa, joissa on klassinen sisustus tai puiset huonekalut kodin työhuoneissa. Tällaiset tuotteet on usein koristeltu kivillä, jotka on koristeltu lasilla ja kultauksella.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Olohuoneissa lisävaloina valitaan kevyempiä sävyjä, joissa on pastellivärejä.

Koristeelliset pöytälammat Tiffany otti kunnioitettavan paikan jugendtyylin sisätiloihin. Nämä hienot valaisimet, joissa on pieni monivärinen lasia, ilmestyivät XIX vuosisadan lopulla eivätkä menettäneet suosiotaan tähän päivään, kun otetaan huomioon heidän suorituskyvyytensä omaperäisyys. Tätä valaisinta valmistettaessa käytetään lasimaalauksia. Tämän mallin värikkäät lampunvarjot nauttivat silmää sekä yksityisessä toimistossa että olohuoneessa.

Valkoinen valaisin on ihanteellinen vessassa olevaan pukeutumispöytään, joka sopii mainiosti faience-elementteihin.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Valoisissa huoneissa on tilaa lastenhuoneille. Iloiset värit eivät ainoastaan ​​kehitä lapsen mielikuvitusta, vaan myös auttavat virkistämään sisustusta. Markkinat tarjoavat laajan valikoiman lasten sateenkaaren värejä. Vaaditaan tehokkaita neonvärejä edullisia muovilampuita, malleja sarjakuvahahmojen ja satujen kuvilla. Korkeakouluopiskelijat hankkivat tiukempia vaihtoehtoja, matalan avaimen värit (sininen, punainen, musta).

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Desk-top-LED-valaisimet, jotka toimivat toimistotilan valaisemiseksi, eivät saa olla kirkkaita ja ärsyttäviä. Valitse malli, joka yhdistyy väriin ja materiaaliin toimistokalusteilla ja laitteilla. Siksi tavallisesti toimistoissa käytettävien valaistuslaitteiden kaupoissa vallitsevat metallisten ja harmaasävyjen värit.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Valmistajien yleiskatsaus

Johtuen siitä, että kysyntä LED-tekniikka alkoi paljon myöhemmin Venäjällä kuin muissa maissa, mikä johtaa näiden laitteiden valmistajat ovat juuri alkaneet ottaa oma paikkansa kotimarkkinoilla. Johtuen siitä, että luettelo venäläiset tuottajat jää vähäiseksi, tarkkaan kohdennettua ulkomaiset yritykset meidän markkinoilla ja toteuttaa erilaisia ​​toimia, jotta niiden varusteet edullisemmaksi venäläisille kuluttajille, esimerkiksi avulla venäläistämisestä ulkomaisten luetteloita.

Eurooppalaisten valmistajien tuotteet ovat korkealaatuisia, turvallisia ja nykyaikaisia, mutta tämä näkyy korkeissa kustannuksissaan.

 • Tunnettu maailmanlaajuinen yritysRhilipson laaja tuotevalikoima LED-valaisimia. Niiden tuotteet ovat saatavilla kaikkialla. Taloudellisten ominaisuuksiensa perusteella on realistista ostaa LED-asennuksen omaava tuote hintaluokassa 1000-6 000 ruplaa

LED-pöytävalaisin

 • Toinen saksalainen valmistaja -MW-valo, ei vähemmän kuuluisa kuin Phillips, tarjoaa pöytä LED-valaisimia hintaan 700-4000 ruplaa.
 • YhtiöFoton-valaistus, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa, tarjoaa enemmän budjetointivaihtoehtoja noin 1,500 ruplaa.

Jos katsomme venäläisten valmistajien tuotteita, monissa tapauksissa tuotteemme eivät ole laadultaan huonompia ulkomaisille LED-lampuille. Hinta on kuitenkin edullisempi.

 • PöytävalaisimetEurosvetmaksaa 700 ruplaa, ja voit ostaa ne lähes kaikissa valaisinvarastoissa.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

 • Kotimaan LED-markkinoiden arvoinen paikka on yhtiöElvan. Läsnäolo täysi tuotantosyklistä maassa sekä lukuisia palkintoja kategoriasta "tulevaisuuden tekniikkaa ja" ympäristöteknologian "otettu pois valmistajan johtajat paitsi maamme, mutta myös annettava mahdollisuus kilpailla ulkomaisten valmistajien globaaleilla valotekniikan areenalla .

Elvan-tuotteiden kustannukset ovat kuitenkin korkeammat kuin kilpailijoiden. Suodattimien pöytälamppujen hinnat, joissa on diodit, ovat 40 000 ruplaa. Tavallisten valaisimien kustannukset ovat 2500 ruplaa. Mutta tuotteiden laatu on aina ylhäällä.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Arviot

Jos sinun täytyy ostaa pöytälampun ledeillä, valinta on kiinnitettävä huomiota paitsi annettujen tietojen pakkauksessa ja säilytä konsultin suosituksia, mutta myös todellisiin asiakaspalautteen käyttää tätä laitetta jo jonkin aikaa. Tarkimmat ovat arvioita, jotka kootaan tietyn käyttöjakson jälkeen (kuudesta kuukaudesta).

Riippumattomat testit ovat objektiivinen mielipide teknologia ledeillä. Siten tutkimus teknisten ominaisuuksien tuotannon lamppujen Rhilips osoitti, että mikään totesi indikaattoreista ei yliarvostettu, ja virrankulutus on kertaluokkaa pienempi kuin Kiinan kollegansa.

LED-pöytävalaisin

Mukaan sen käyttäjien saksalaisen MW-valo ei useinkaan saavuta takuuhuoltoon aikana, oletettavasti tämä johtuu osittain käyttöön Kiinan elementtejä.

Erittäin hyvä ihmisten maine ansaitsi brittiläiset valmistajat Foton Lighting. Lamppunsa, kompaktista suuria, niillä on suuri kirkkaus koosta, he tarvitsevat myös pieni virrankulutus. On ne, että kun suurin kirkkaus saavutetaan heti, vaan vasta tietyn ajan jälkeen. Tuotteen käyttöiän arvioidaan olevan hyvin pitkä.

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

Arvot kotimaisista tuotteista ovat erittäin hyvät. Eurosvet-valaisimien hinta on rohkaiseva. Kuitenkin laatu ei täytä - joissakin tapauksissa valaisin palaa viikossa, mikä osoittaa, että suuri joukko valmistusvirheitä.

Venäläinen Evlan sai enemmän tunnustusta LED-lampun kuluttajista. Tuotteen käyttöikä vastaa passissa mainittua, energiansäästö on havaittavissa, mutta kustannuksia ei pidä kaikki.

Tässä videossa on yleiskatsaus LED-pöytälamppu FunDesk LC1.

Similar articles

News not found LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin


LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin

LED-pöytävalaisin