Loft stil stoler

Loft stil stoler

funksjoner

Hovedidéen til loftstilen er kombinasjonen av ulike designløsninger. For eksempel, en harmonisk kombinasjon av de gamle elementene: uforet vegg av mur, plank gulv, trapper, udekkede rør overlapper, og moderne: utstyr og metall speil, i en enkelt innvendig.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft - et ord av utenlandsk opprinnelse, den bokstavelige oversettelsen av som -"Loft", "Et rom på toppen", er ideen om å skape en slik stil av amerikansk opprinnelse. Grunnlaget for denne retningen inkluderer slike detaljer som maksimal enkelhet og funksjonalitet av møbler, fordelen med kalde farger i fargepaletten, tilstedeværelsen av store vinduer, det absolutt mangel på dekorelementer.

Møbler i loftet er nå høyt verdsatt, i denne designbeslutningen, i tillegg til den funksjonelle rollen, utfører den en viktig tilleggsoppgave,zoning rommet.

Møbler av objekter kan varieres, men kombinasjonen av moderne elementer med antikviteter ser mer effektivt ut.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

materiale

Ved fremstilling av stoler i loftstilen brukes ulike råmaterialer, både naturlige og kunstige:

  • Arrays av tre eller sponplater;
  • plast - polykarbonat eller akryl, nå ganske populært materiale, preget av høy styrke, lav vekt, med en rik fargepalett, gjennomsiktighet;
  • stein;
  • ulike legeringer av metaller;
  • Naturlig eller kunstig lær, stoffbelegg.

Disse materialene kombinerer perfekt med hverandre, harmonisk komplementere rundt, brukes som ramme eller dekorasjon av stoler.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Fargepalett

Loft stil stoler kombinere forskjellige nyanser av farger avhengig av fargepaletten på rommet. For interiøret i lavtone-tone, er det å foretrekke å velge stolens farge, som ikke skiller dem fra resten av møblene.

Hvis det er et ønske om å lage minneverdige aksenter, vil de uttrykksfulle fargerike farger på stoler eller stoler bidra til å spille en ledende rolle i møblering av rommet og oppdatere designen.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

For klassiske stoler laget "antikke", helst ved bruk av nyanserhvit, grå, brun, kremfarge.Når du dekorerer vegger med murverk i hvite farger, vil hvite stoler fra treet bidra til å øke organisk til rommet ditt. Den opprinnelige løsningen for loftsmøbler vil være plaststoler i forskjellige farger, denne aksenten vil legge til klage, lysstyrke og originalitet.

Et moderne loft-stil interiør krever noen ganger tilstedeværelse av lyse møbler av lokaler for både bolig og ikke-boligformål.Oransje, rosa, lyse grønne fargerStoler helt annerledes utseende på rommet, viktigst, harmonisk kombinert med fargen på veggene. Det vil være stilig nok til å se kontrast av grå teksturerte overflater med skinnstoler med lyse farger (elektrisk eller magenta).

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Bruk i interiøret

Hovedforskjellen i arrangementet av møbler i denne stilen anses å være et lite antall gjenstander som står frittstående innendørs, helst ikke beregnet på vegger. Den mest egentlige plasseringen vil se i leilighets studioer, fordi det ved hjelp av møbler, og i dette tilfellet stoler, vil være lønnsomt å zonere store rom. For eksempel hjelper stolene rundt bordet i midten av rommet å skille spisestuen fra kjøkkenet.

Møbler i loftet, skapt av egne hender, vil bidra til å skape mangfold i hverdagen. Denne designretningen har ikke kjedelige vanlige gjenstander, og stoler i denne stilen er ikke noe unntak.

Dette er et eksempel på provoserende maskulinitet kombinert med eleganse og funksjonalitet, mens de utmerker seg ved enkle design, gir de et fantastisk humør i en koselig atmosfære i hverdagen.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Et karakteristisk trekk ved interiøret i stil med Loft regnes som en original kombinasjon av gamle gjenstander laget av metall eller tre møbler, godt stylet miljø av planter eller fabrikker, med innslag av moderne finish og interiørkomponenter. Derfor stoler med gamle typen, den såkalte "vintage", perfekt fremheve de moderne bord uvanlige former.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Møbler for ikke-standard design loft kan gjøres på bestilling i forhold til spesialiserte bedrifter, eller produsert uavhengig. Plukkestoler børfor en bestemt tabellstørrelse, med tanke på funksjonelle funksjoner(skrevet, lunsj, arbeid og andre).

Kjøkkenbordene har i gjennomsnitt en høyde på 72 til 78 cm, for disse alternativene har stoler med en setehøyde på ca. 40 cm. Sitteplassen avhenger av eiers personlige preferanser. Originalitet til disse produktene vil gi slike egenskaper som en interessant hud, den originale formen på håndtakene og ryggen.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Tilstedeværelsen av baren, en av de særegenheter stil loft, krever levering av de aktuelle barkrakker, setene har høyden fra gulvet ca 90 cm. De er laget av forskjellige materialer, har mange fancy design, flere elementer inkluderer originale og interessante tilbake fotstøtte. Det vil være interessant nok å se stoler som har triangulære sitteplasser.

For tiden kan du kjøpe modeller med spesielle mekanismer som regulerer seterens høyde, slik at du kan rotere i forskjellige retninger.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

For rom som hall eller studie, er det tilrådelig å kjøpe stoler med lett skråstøt rygg og polstring laget av tekstiler eller lær. Rammen for disse produktene kan være enten tre eller metall.

For barn i loftstil er det ønskelig å bruke treprodukter med stoff eller lærbelegg, med et bredt sete og stabile ben. Slike stoler er ganske trygge og praktiske, deres optimale høyde skal være 35-40 cm, ikke mer.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Anbefalinger for valg

Stoler brukes ofte til møbler som er utsatt for betydelig stress. Derfor må valget nærmer seg ansvarlig med hensyn til slike viktige egenskaper som styrke, pålitelighet og holdbarhet, samtidig som man tar hensyn til stilens egenskaper i interiøret. Når du velger stoler, er det først å bestemme formålet, som vil avhenge av rammens og stoffets materiale, dimensjonene, designfunksjonene og fargen på produktene. I det moderne markedet er det muligheter for etterbehandling av setene, for eksempel stoff, lær og tre. Tre kompletterer overflaten av glass, metall og stein.

Møblerens farge kan utfylle hovedpaletten på rommet i loftstil, eller skape en levende kontrast.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Innkjøp av barstoler, bør du vurdere det direkte formålet med disse møblene: lette snacks eller et fullt måltid. Høymetallprodukter med små seter uten rygg vil ikke være praktisk for lange middager.

Å gi situasjonen et stilig utseende i denne designretningen, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre møbler. For stuen i loftets stil, vil gamle tre stoler også passe. På kjøkkenet vil plastprodukter i tillegg til moderne teknologi se opprinnelige.

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Master klasse på opprettelse av en stol fra et vannrør se nærmere.

Similar articles

Loft stil stoler

Loft stil stoler


Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler

Loft stil stoler