Parveke

Parveke

piirteet

Parvekkeen koosta ja sen lasityypistä riippuen on mahdollista sijoittaa yksi tai toinen vyöhyke parvekkeelle: työhuone on toimisto, aikuinen tai lasten leikkipaikka, kuntosali, ruokala ja jotain muuta, esimerkiksi useiden yhdistelmä. Joka tapauksessa huonekalujen - kokoontaitettavan, ruokailun tai muun pienen pöydän parvekkeelle järjestelyyn kuuluu joitain ominaisuuksia.

 • Loggiassa oleva pöytä ei saisi häiritä vapaata pääsyä ja poistua tiloista, vaan myös vapaata liikkumista sen alueella. Jos loggia ei salli suurta pöytää asennusta, aseta kompakti tai taitettava analogi;
 • Eristävällä loggialla voit sijoittaa kaikki huonekalut - talvella tai kesällä se ei kärsi lämpötilan tai kosteuden muutoksista. Eristetty parveke vaatii huonekalujen asentamisen, joka on vastustuskykyinen lämpötilan muutoksille, muuten kylmäkauden aikana parvekkeelta oleva pöytä on paras poistaa yhdestä huoneesta.
 • Taitettavat huonekalut ovat todellinen pelastus koko loggeille, koska se on niin helppo "piilottaa" ja hajota uudelleen tarvittaessa. Taittuvat kalusteet on asennettu "vuosisatojen ajan", eli jopa "kylmällä" parvekkeella tämä huonekalu pysyy pitkään.
 • On helppoa tehdä pöydät loggiaa omilla käsillä, aseillaan mielenkiintoisella idealla, luonnoksella, materiaaleilla ja työkaluilla.
 • Yhdistetty huoneen parvekkeella tai erillisellä loggialla vaikuttaa huonekalujen järjestelyyn. Jos keittiö tai olohuone yhdistetään loggiaan, jälkimmäinen tulee huoneen lisäys; erillisellä parvekkeella sinun ei pidä epätoivoa, vaikka sitä voi ja sitä pitäisi käyttää sieluun sopivana. Kuvittele, mikä vyöhyke ei riitä sinulle ja toteuttaa se parvekkeella.

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Taitettava pöytä

Tällainen huonekalu on erinomainen valinta kaikenkokoisille parvekkeille. Hänelle on useita tapoja käyttää: ruokasalina, työpöydälle tai harrastukselle, perhe- ja ystävällisistä kokouksista kahvia tai lautapelejä varten. Suurin etu on toimivuus ja sen lisäksi - käytännöllisyys, helppokäyttöisyys; lisäksi taitettava pöytä vie vähän tilaa.

Parveke

Parveke

Parvekkeen ikkuna-alueelle on asennettu taitettava kaluste, koska se saa enemmän auringonvaloa, ja asennuksen jälkeen pienimmillä loggiasilla on pieni kulku. Perinteisesti taittorakenne näkyy pienillä parvekkeilla, joiden alue haluat käyttää mahdollisimman paljon. Tällainen pöytä on helppo tehdä itse, aseistettuna tietämyksellä ja materiaaleilla.

Parveke

Parveke

Pyöreän tai neliön muotoinen taittopöytä kiinnitetään vahvoihin elementteihin, pöytää voidaan vaihtaa roikkuvilla hyllyillä, josta tulee lisäpaikka varastointiin tai koristeluun. Tee parveke vieläkin mukavammaksi - järjestä puiset taittuvat tai pehmeät tuolit enintään 2-3 kappaletta pienessä tilassa, jotta ne eivät sekoita.

Parveke

Parveke

Suspendoitu pöytä on vaihtoehto taitettavaksi, helpompi tehdä itsestäsi, ostaa pieni pöytä ja kiinnittää se loggian osaan. Työtason kiinnittäminen on paljon helpompaa asentaa huonekalujen nosto- ja laskusuunnitelma, ja tämä menetelmä on edullisempi mutta erittäin tehokas.

Luo omin käsin

Ensinnäkin on tarpeen määrittää saranoidun rakenteen koko: kestää noin kolmasosa parvekkeen leveydestä pöydän pohjalle edellyttäen, että parveke on pieni tai siinä on pitkä, kapea muoto. Valitse tilava parveke huonekalujen mittojen mukaan, mikäli tulevaisuuden muotoilu ei häiritse parvekkeen liikettä aukottomassa muodossa.

Etukäteen piirrä tulevaisuuden pöydän luonnos ilmoittamalla koot paksuudesta leveyteen, lisävarusteiden kiinnityspaikan ja taittomekanismin avulla. Sitten sinun pitäisi ostaa tai löytää tarvittavat materiaalit ja päästä töihin. Käytä seuraavia materiaaleja:

 • Pöydän kuvio: kuvaa sitä täysikokoisena tiheässä arkissa, mikä helpottaa huonekalujen leikkaamista.
 • Puinen jalusta pöytä;
 • meisti;
 • vannesahan;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 • Hiekkapaperi hiomapöytätöille;
 • Todennäköisesti jatkovahvistin perforaterin liittämiseksi on hyödyllistä;
 • Viimeistelymateriaali: maali, lakka ja maaliharja.

Parveke

Parveke

Kun olet siirtänyt kuvan työtasosta puupohjaan, elementti leikataan huovasahan tai muun työkalun ansiosta. Kun osa käsitellään hiekkapaperilla, kiinnitä erityistä huomiota tuotteen kulmiin ja leikkauksiin. Työtaso on sisustettu ennen asennusta: maalaa se maalilla tai levitä lakkaa, voit käyttää stensiilejä kuvan vetämiseen; sen jälkeen kun rakenne on kuivunut 24 tunniksi.

Parveke

Seuraavaksi kerää tulevaisuuden taulukon yksityiskohdat - kiinnitä saranat pöydälle ruuvimeisselin ansiosta; seinään tehdään tarvittavat reiät muotoon ja mittoihin. Liitä malli ja käytä sitä. Lisäksi voit tehdä taitettavat tuolit tai useat tuolit.

Parveke

Parveke

taitto

Tällainen huonekalu on hyödyllinen kaikilla parvekkeilla, ja se vie vähän tilaa säilytettäessä. Huonekalukaupat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja parvekkeelle käännettäville tuotteille: MDF: ltä ja lastulevystä, massiivipuusta, muovista, kannattaa valita kiinteä rakenne tietystä sisustuksesta. Taitettavat pöydät eivät vaadi asennusta - tämä on sen lisäetuna, ja yksinkertaisen mallin hinta on melko pieni.

Parveke

Parveke

Ruokasali

Tilava loggiat, voit suunnitella koko ruokasalin suunnitteluprojekti, jossa on paikka suurelle ruokapöydälle. Ruokapöytä näyttää laakalta suuren alueen parvekkeelta panoraamaikkunoilla, mutta jos huoneistossa on vain tilava logistiikka, se sopii hyvin keittiön ja ruokailualueen jatkumiseen.

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Valitse ruokapöytä huoneen mittojen mukaan ja kiinnitä huomiota erityisesti lämpötilajärjestelyihin: jos parveke ei ole eristetty, irrota huonekaluista korkealaatuiset huonekalut, jotta ne eivät pilata sitä. Ruokapöydän muoto on erilainen - tilava huone valitsee pyöreän pöydän ja pienen - neliön tai suorakaiteen muotoisen pöydän.

Parveke

Parveke

Muut vaihtoehdot

Loggia-olosuhteissa voit luoda koko viihdyttävän tai eristäytyneen tilan, esimerkiksi rakentaa pienen kirjaston, virkistysalueen, työalueen - tutkimuksen.

Tietokoneen pöytä tulee merkitykselliseksi toimistossa: valitse se parvekkeen koon mukaan ja aseta, missä taulukko ei häiritse vapaata ohitusta. Tällaiset nurkkaan tai suorakaiteen muotoiset kalusteet on usein asennettu huonekohtaan, hyllyt on ripustettu ylhäältä ja tarvittavat saranoidut rakenteet asennetaan asioiden, asiakirjojen ja sisustuksen työhön ja säilytykseen.

Parveke

Parveke

Jotta luodaan toimisto pöydällä loggia huolehtii ruusukeista, valaistus, niin että työ ei ollut kustannuksella terveyden.

Parveke pukeutumispöytä on hyödyllinen niille naisille, jotka ovat myöntäneet tämän tilan heidän käyttöönsä. On erityisen tärkeää luoda "kauneusvyöhyke" makuuhuoneeseen, jossa on pääsy parvekkeelle: tämä helpottaa tilaa ja käyttää parvekkeella tilaa mahdollisimman paljon. Yhdessä huoneessa voit asentaa vaatekaapin ja päinvastoin - pukeutumispöytä, jossa on naisten lisävarusteet ja suuri peili.

Parveke

Parveke

Jalkakäytävä tai lipasto on erinomainen korvike perinteiselle pöydälle, ehkä ne tulevat entistä järkevämmiksi huonekaluiksi varastointiin ja käyttöön.

Parveke

Parveke

Parvekkeen seinien seinien asentaminen ei ole pelkästään pöytä vaan myös säilytystekniikka, jos asennat suljetut hyllyt alaosassa.

Parveke

Parveke

Mielenkiintoisia ideoita

Armoidulla idealla toimivan tilan luomiseen parvekkeella voi olla valmiita teoksia innoittamana ja löytää hyödyllisiä ideoita itsellesi. Esimerkiksi loggia voidaan muuntaa todelliseksi työalueeksi sisäänrakennetun huonekalukaluston ansiosta parvekerohkon sijasta, kuten kuvassa. Sisäänrakennettu pöytä, jossa on suljettujen hyllyjen sarja, mahdollistaa kompaktin aukotilan käytön ja lisäpöydällä pystysuorassa seinämässä sitä voidaan käyttää teetä tai väliaikaista varastointia varten.

Parveke

Parveke

Pienikokoinen kokoontaitettava pöytä sopii kaikkiin parvekkeisiin, lähellä sitä lähellä olevaan niche-tilaan, voit laittaa pehmeät tuolit viettämään vapaa-aikaa mukavissa olosuhteissa. Aseta parvekkeen vastakkaiseen osaan kaapin tai teline, niin että siellä näkyy kotitaloustavaroiden säilytyspaikka.

Parveke

Parveke

Baaripöytä on hyödyllinen keittiön parvekkeella, joka tekee joka aamu jopa hauskempaa. Aseta baaritulppa pitkin loggia-seinää suorakaiteen muotoisen pöytälevyn sijasta, valitse pyöreät muodot, jotta tilaan saadaan omaperäisyys ja täydellisyys. Kulmakappale tulee entistä toimivammaksi, kulmassa voit laittaa keittiön sisustuksen tai perustaa harvoin käytettyjä laitteita, rumaisia ​​keittiötasoja, luoda tilaa viinin ja muiden juomien säilyttämiseen.

Similar articles

Parveke

Parveke


Parveke

Parveke

Parveke

Parveke

Parveke