Patjat talvi-kesä

Patjat “talvi-kesä”

Patjat

Vuodesta riippuen ihmiskeho toimii eri tavoin. Siksi olisi ihanteellista käyttää erilaisia ​​patjoja kesällä ja talvella. Näiden tuotteiden ostaminen ja säilyttäminen on kuitenkin kallista. Tuottajat tulivat heidän apuunsa, luoneet patjat "talvi-kesä".

Patjat "talvi-kesä"

Contents

Mikä se on?

Seasonal patjat ovat viime aikoina yleistyneet varsinkin kylmillä alueilla."Talvi-kesän" vaikutus saavutetaan erilaisilla pintarakenteilla.Toisaalta onluonnonpuuvillaa,joka on hygroskooppinen, ilmastoitu ja tiheä, miellyttävä kosketusnäyttöön. Toisaalta,lampaanvilla,Se mahdollistaa lämpöä, imeytyy ja haihtuu kosteutta. Nämä pinnoitteet tarjoavat pehmeän ja miellyttävän käytön.

Patjoilla on kaksi työtasoa, joilla on eri jäykkyyden tasot, jotka on tehty toisin kuin materiaali. Tämä sallii sen käytön lämpimässä ja kylmässä kaudella. Valikoima valikoima on suuri, ne voivat olla kevät ja kevät, lasten ja aikuisten, koostuvat useista täyteaineista.

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Kuinka määritellä puoli?

Patjan pehmeä talvinen puoli on lateksista, jolla voi olla reikiä.Aineiston ansioihin kuuluvat joustavuus, kestävyys, ortopedinen kyky, kyky imeä ja poistaa kosteutta. Hintaluokassa tämä on kallis materiaali, joten budjettiesityksissä se korvataan joskus polyuretaanivaahdolla. Analogi on karkeampi kosketukselle.

Tukeva kesäpuoli on valmistettu kookospähkinästä.Tämä on seurausta kookospalmujen kuitujen käsittelystä puristamalla ja liimalla. Tuloksena on luonnollinen ja turvallinen täyteaine, jota käytetään jopa lasten patjoissa.

Jotta saataisiin selville, mitä sivua käytetään, valmistajat asettavat asianmukaiset tunnisteet tuotteen päihin. Esimerkiksi talvella voi olla sininen kuva lumihiutaleella ja vastakkaisella puolella on vaaleanpunainen auringolla.

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Hoito ja ylläpito

24 tunnin kuluessa ostoksesta patja tulee tuuleta tai imuroida. Jos sitä kuljetetaan tyhjiöpaketissa, sitä voidaan käyttää vain toisena päivänä avaamisen jälkeen.Tuotetta on jatkuvasti käännettävä - vähintään kaksi kertaa vuodessa vuoden ajan.

Puhdista paremmin lämpimän kauden aikana.Pöly, joka asettuu patjaan, voi lisätä painonsa 10 prosenttiin. Poistaaksesi sen tarvitset tehokkaan pölynimurin kuivapesua. Kookospähkinän täyttämä patja annetaan lyödä käämityslaitteella. Irrotettava pestävä kansi herkällä pesutilalla tai käsin kiinteä - saippualiuos.

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

varotoimet:

 • On kiellettyä hypätä, kävellä patjan pinnalla;
 • Pidä se pystysuorassa tai taita se puoleen;
 • Ylitä sallitun kuorman;
 • Käytä paljaaseen kerrokseen;
 • Asema lähellä lämmitysjärjestelmiä;
 • Säädä sängyn kokoon;
 • Käytä ei-erikoistuneita puhdistusaineita.

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Edut ja haitat

Kuten minkä tahansa tuotteen, "talvi-kesä" patjoilla on etuja ja haittoja, jotka paljastuvat käyttäjän palautteen perusteella.

Lisätarvikkeet ovat:

 • Mukava käyttö milloin tahansa vuoden aikana;
 • Yhden tuotteen ostaminen kahden sijasta, jolloin voit tallentaa perhebudjettisi.
 • Pitkä käyttöikä, joka saavutetaan vuorottelevan käännöksen ansiosta;
 • Kaksipuolinen pintakäyttö;
 • Staattisen jännitteen puuttuminen.

Haittoja ovat kyvyttömyys käyttää sitä allergikoillelampaan takin takia.

Patjat "talvi-kesä"

Valmistajien yleiskatsaus

Italialainen Magniflex valmistaa ortopedisiä jäykkiä patjoja. Toisaalta heillä on puuvillaa, toisaalta - merinovillaa. Valikoimaan kuuluu myös lasten koot, jotka suojaavat muotteja ja punkkeja.

Primavera tuottaa kohtalaisen pehmeitä patjoja«Sonno»ja keskipitkä jäykkyys«Merino».Heidän pohjansa on nykyaikaista täyteainettaPuralatex,joilla on ortopediset ominaisuudet.

Patjat "talvi-kesä"

Patjat "talvi-kesä"

Mallissa Matramax erotetaan malli "Silhouette", joka esitetään siinä tapauksessa, jossa on vahva solki. Se on täynnä polyuretaanivaahtoa ja se perustuu itsenäisiin jousiin.

Huolimatta valtavasta valikoimasta malleja, valinta ei ole helppoa. On otettava huomioon monet tekijät, kuten koon, täyteaineen, kuorman, jäykkyyden ja hinnan, ja älä unohda, että patjan on oltava mukava ja että selkäranka on paras mahdollinen ja pienin kuorma.

Lisätietoja "talvi-kesä" patjoista opit seuraavasta videosta.

Similar articles

News not found Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä


Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä

Patjat talvi-kesä