Postavite svoju spavaću sobu – otkrijte mistični Daleki Istok

Postavite svoju spavaću sobu – otkrijte mistični Daleki Istok

spavaća soba postaviti azijski sag tepih stropni prozor

Kako postaviti svoju spavaću sobu u azijski stil

Azijski stil je vjerojatno jedan od najpopularnijih stilova interijera. Nedavno je postao trendovski i reinterpretiran. Vrlo često dizajneri interijera projektiraju dizajn koji moderniziraju stil ili ga kombiniraju s drugim stilovima. Kada je riječ o namještaju za spavaće sobe, Dalekoistočni njuh jednostavno je savršen spoj.

To daje prostoru kontemplativnu, meditativnu atmosferu i potpuni mir koji se najbolje svidi u spavaćoj sobi.

Kada je riječ o azijskom stilu, razumijevamo iznad svih elemenata koji dolaze iz japanskog ili kineskog stila. Tu i tamo također postoje indijski detalji. Ali to je uvijek o ovom stalnom Zen raspoloženju koji nas može dovesti u unutarnju ravnotežu. Danas predstavljamo 57 elegantnih rješenja za dizajn interijera vaše spavaće sobe u Aziji. Nacrtajte nadahnuće i izradite vlastito utočište tišine.

Prirodni tonovi i plemenite površine

spavaća soba postavljena azijskom kupatilom

Snažne boje vožnje

Opća ideja azijskog stila obično je povezana s neutralnim, prirodnim nijansama. To dolazi uglavnom iz japanskog dizajna. Ali pogledajmo iza sebe. Na primjer, kineski stil dekoriranja dominiraju zlatni plišni akcenti, dramatična umjetnička djela, lijepi uzorci i bogati ljubičasti tonovi. Zamislite kakav će raskošni, šareni izgled vaše spavaće sobe dobiti. Druga, vrlo popularna boja bila bi crvena, a njegova vatrena aura širi strast i senzualnost u spavaćoj sobi. Moderna soba u Aziji nudi ne samo tradicionalne zlato, ljubičaste i crvene, nego i ružičaste i narančaste nijanse.

Minimalistički i organski

Ako vam se sviđa minimalistički interijer, japanski stil je za vas. Glavni motivi su prekrasni slapovi, koi ribnjaci i rockeri. To je otkriće drevne Feng Shui filozofije koja može pretvoriti vašu spavaću sobu u kraljevstvo savršenstva. Blindovi od bambusa i prekrasni drveni elementi namijenjeni su organskoj, pozivajućoj žalbi.

Japanska kaligrafija je vrlo popularna kao zidni ukras

spavaća soba postavila je azijsku donju prozoru

Jedinstvena fuzija stila

Azijski stil je zapravo sofisticirana mješavina stilova i elemenata. On također dobro funkcionira s drugim stilovima interijera. Ovdje možete točno vidjeti. U nekim od spavaćih soba u našoj zbirci naći ćete i šarene, egzotične motive i moderne, industrijske elemente. Indijski detalji poput drvenih rezbarija i keramičkih ili metalnih kipova također se uklapaju u azijski stil.

rasvjeta

Jedna od najpopularnijih svjetala za ljuljanje, koja ima svoje korijene u azijskom stilu, je svjetiljka na običnom papiru. Svi smo je poznavali već duže vrijeme i zasigurno su je imali kod kuće. Sada je savršeno vrijeme za integraciju japanskog žarulja s papirnatim papirom u unutrašnjost vaše sobe. Kombinirajte ih s pametno postavljenim upaljenim svjetlima i postići ćete savršenu rasvjetu za svoju azijsku sobu. Znači gotovo ste gotovi s uređajem. Nemoj zaboraviti! Koristite naše savjete i koristite svoju maštu. Budite oprezni i ne pretjerujte.


Hvordan lage gulv i et trehus

Related news


3 inspirativne ideje interijera za vašu vrtnu kuću

Praktiska idéer för trädgård och terrassdesign

Brad Pitt makes first Red Carpet appearance since Angelina Jolie split

Octomom -- Death Threats for Going on Welfare

20 ide perabotan untuk menggantung kompor di rumah modern

berkeleycuts.org

Original bokhylla möbler – inredning och dekoration idéer

Gambar haiwan comel: persahabatan yang menakjubkan antara haiwan kesayangan

Riff Raff -- Bodyguard Annihilates Touchy-Feely Fan (VIDEO)

Kim Kardashian to Bret Lockett -- Here Comes the Lawsuit

Postavite svoju spavaću sobu – otkrijte mistični Daleki Istok