Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

piirteet

Heidän nimensä annettiin näille oville pyörimisliikkeestä, jonka he tekevät. Olemme tottuneet kääntämään ovet, jotka edellyttävät vähintään yhden vapaan neliömetrin avautumista.

Kiertosovilla on useita etuja, jotka peittävät tavanomaiset mallit:

 • Monipuolisuus. Roto-ovet sopivat pieniin ja tilaviin huoneisiin, toimistotiloihin, joissa on tärkeää pitää vapaata tilaa;
 • Tyylikäs ja epätavallinen muotoilu, joka on ihanteellinen moderniin sisustussuuntauksiin: parvi, minimalismi, huipputekniikka;
 • Ne säästävät tilaa, koska ne avautuvat aukossa, eli ne ovat siinä suorassa kulmassa ja tässä tilassa miehittävät molempien huoneiden tilaa;

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

 • Niillä on ääni- ja lämpöeristys sekä tavanomaiset ovet. Vaikka tätä ominai- suutta vaikutti enemmän ovi- ja vuori-lämmittimen materiaaliin, jotka on sijoitettu alareunaan;
 • Ne ovat hermeettisiä, jos vuorauksen pohja on alumiininen eristys;
 • Mukava käyttää aikuisille ja lapsille avattaessa ja suljettaessa;
 • Älä pelkää luonnosta. Vahva ilmavirta ei voi sulkea roottorin ovi;
 • Secure.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Kiertokulkua kutsutaan oven kiinnitysjärjestelmään eikä itse kangasta.

Samankaltainen avausjärjestelmä voidaan asentaa jopa 70 kg: n painoiseen terään. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä epäonnistuu nopeasti ja epäilee tällaisen mallin turvallisuutta. Ove, tietenkin, ei todennäköisesti yksinkertaisesti pudota, mutta se voi muuttua. Yksi ehto: oven ei pitäisi olla kokonaan lasia. Järjestelmä on ihanteellinen pienikokoisille asuntoille, lastenhuoneille ja huoneistoille, joissa on kapea käytävä, jossa on suuri mahdollisuus, että tämä ovi koskettaa.

Haitoista voidaan havaita korkeat kustannukset asennuksesta: se maksaa enemmän kuin klassiset silmukat, mutta ei kalliimpaa kuin liukuva muotoilu. Korkea hinta on väliaikainen ilmiö, asiantuntijat sanovat. Pyörivät ovet eivät ole vielä kovin suosittuja, kuten saranoituja ovia, ja vanhan mielenkiinnon ihmiset pelkäävät pelkästään tällaisia ​​malleja.

Lopullinen miinus koskee tällaisten huoneiden välisten maalausten luomista: sitä ei ole mahdollista tehdä itsenäisesti ilman erityisiä laitteita ja tekniikoita.

Pyörivät ovet

Toiminnan periaate

Puinen ovi voi muuttua pyöriväksi, jos asennat sen keinun ja liukumekanismin aukkoon tavallisten saranoiden sijasta. Avausjärjestelmä on yksinkertainen: se liikkuu sivulle ja samanaikaisesti pyörii akselinsa ympäri - ovessa.

Pyörivä laite koostuu kiskon rako yläosassa oven ja sarana, jolla on rulla, joka on vastuussa helppo avata ja sulkea oven, sen pyöriminen akselinsa ympäri ja liikkeen ylemmän radan. Alaosassa oviaukon vipu on asennettu, joka on suoraan yhteydessä yläosa. Vipu lukitsee oven pystyssä avoimessa asennossa, mikä tekee rakenteesta turvallisen.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Rot-järjestelmä on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se ei salli kankaan sappua omalla painollaan, kuten klassisten silmukoiden tapauksessa.

On tunnettua, että silmukoita on säädettävä kankaaseen, vaikka se ei ole valmistettu 100-prosenttisesta massiivipuusta.

Rorooviin asennetaan seuraavat lisävarusteet: kääntyvä liukuva mekanismi ja magneettilukko (avoimessa tilassa "kielen" ei näy). Lisäksi terän alaosaan on sijoitettu lämpöä eristävä nauha melu-, lämpö- ja hajueristykseen. Roro-ovessa voit laittaa tavanomaisia ​​"kielen" lisävarusteita, mutta tämän ei tarvitse olla, sillä nykyään on olemassa moderneja ja edullisia malleja.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

tyypit

Rotarymekanismit jaetaan seuraavasti:

 • mekaaninen;
 • Automaattinen.

Ensimmäinen on paljon halvempaa kuin toinen, oven avataan painamalla kahvaa. Automaattinen muotoilu tekee kaiken puolestasi: heti kun ihminen lähestyy avaamista, ovi avautuu hänen edessään.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Kuinka asentaa?

Kiertosysteemin elementit asennetaan tehtaaseen itse arkin tuottamisen aikana: ovi luodaan teknisiä reikiä ja uria. Kiertävien järjestelmien valmistajat antavat tavallisesti yksityiskohtaiset ohjeet uusien koukkujen asennuksesta.

Ennen rakenteen kokoamista on varmistettava sen täydellisyys:

 • Ovilehden läsnäolo sulautettujen laitteiden ja urien kanssa avausjärjestelmän asennukseen;
 • Ovipaketti, jossa on rot-mekanismi;
 • Harjatehostin;
 • Flat clypees.

Ovioven viimeistely voi olla tarpeen poistaa liian leveä seinä.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Valmistajat suosittelevat voimakkaasti roottoreiden asennusta ammattilaisille huolimatta siitä, että järjestelmä on lähes valmis, ja vain "ripustaa" ovea aukossa.

Pyörivät ovet voidaan asentaa itsenäisesti, mutta on tärkeää ottaa huomioon tärkeät ominaisuudet kokoonpanossa:

 • Roottorin siivet asennetaan viimeistelyn viimeiseen vaiheeseen, kun lattia asetetaan ja tapetit liimataan. On tärkeää, että oviaukko vastaa laatikon kokoa. Suurin sallittu välys on 5 mm;
 • Oven laatikko sopii ihanteellisesti oviaukkoon, koska jopa pienen koon poikkeama voi olla ongelmana kangas oikeassa asennuksessa;
 • Lattian, seinien on oltava tasainen. Tämä olisi huolehdittava jopa karkean viimeistelyn vaiheessa;
 • On tärkeää kiinnittää huomiota laatikon paksuuteen (leveys) - sen on mentävä juuri aukkoon eikä tartu ulos. Muussa tapauksessa telineiden asentaminen on vaikeaa.
 • Kun olet asentanut ovilevyn pyörivän, se on säädettävä: laatikon yläosassa on ruuvi, jossa on lukko, jota on pyöritettävä. Kiertyminen eri suuntiin mahdollistaa mahdollisen aukon leveyden ja terän sijainnin tasossa.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

valmistajat

Lähes kaikki modernit ovenvalmistajat myyvät pyörivätyyppisiä malleja. Tärkeimmät ovat:

 • "Sophia";
 • Dorian;
 • "Olen iloinen";
 • "Volhovets";
 • "Framir".

Erikseen haluan mainita yrityksen Porta Prima. Hän tarjoaa paketin, joka maksaa 30 000 ruplaa (hinta lokakuuhun 2017). Tuotanto sijaitsee Fryazinossa ja Kostromassa, ja brändi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä parhaista.

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Arviot

Rotary-tyypin ensimmäiset ovet ilmestyivät valmistajalle "Sophia", sitten heille alkoi todellinen jännitys. Ne, jotka ostivat ensin innovatiivisia malleja, ovat ylittäneet hyvin, mutta olivat tyytyväisiä sisustuksensa alkuperäiseen ja käytännölliseen puoleen. Jos puhumme käytännöllisyydestä, se ei myöskään epäonnistu: tällaiset ovet avautuvat helposti ja tasaisesti useita vuosia.

Ostajien mukaan Sophian ovien pitkäikäisyys ja ovien avautumis- ja sulkeutumismekanismit on huomioitava. Laadullinen indikaattori on erittäin tärkeä valinta, ja on parasta ylilataa brändille, kuin säästää ja heittää kalliita ovia 5 vuodessa.

Parhaiden pyörivien järjestelmien joukossa käyttäjät myös juhlivat Rada-tuotteita. Tietoja tehtaan "Framir" arvion epäselvä, ostajat huomata "käsityö" eikä uskottavia mekanismeja.

Pyörivät ovet

Lisätietoa pyörivistä ovista opit seuraavasta videosta.

Similar articles

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet


Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet

Pyörivät ovet