Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Contents

funksjoner

Eventuelt interiør kan være helt fortynnet og enda bedre med et skap. Denne allsidige tingen er ikke bare praktisk og praktisk å lagre ting, men også flott for alle rom, for eksempel en gang eller en korridor.

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skapet i korridoren vil være en utmerket måte å lagre de nødvendige tingene på, fordi det meste av tiden er små leiligheter som mangler plass. Og sko og klær er ikke på bakken, som i stor grad forverrer det estetiske miljøet, i tillegg, når en masse ting, og de er ikke tilfeldig på sin plass, er det vanskelig å finne akkurat det du leter etter.

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Et kompakt og allsidig skap - Coupe vil definitivt løse problemet med spredte ting. En funksjon av denne versjonen av skapet er at det er et utmerket alternativ til store og store skap. I tillegg tar det ikke mye plass, da det ofte er innebygd. Også i skapet er det skyvedører, som også har minst plass i korridoren. Velg helst et skap med speil, slik at du visuelt kan øke størrelsen på selv et lite rom.

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Kabinetttyper

Skap - kuponger kommer i forskjellige typer for et bredt utvalg av rom. Hver av dem har sine fordeler og ulemper. Du kan sikkert velge noe for deg selv, fordi forskjellige modeller er spesielt opprettet for enhver smak, farge og veske.

Skap i korridoren

  • Case modeller av skap - kuponger er svært allsidige og er populære for installasjon i ganger og korridorer, som deres særegne funksjon er fullstendig fullstendighet. Skapmodellen på skapet - kupeen kan helt bli en selvforsynt del av interiøret. Dette skapet er også bra fordi du enkelt kan demontere det og montere det igjen. For eksempel, når du flytter eller flytter skapet til et annet rom. Minus av disse skapene kan være avstanden mellom taket og skapet selv, fordi det er ganske vanskelig å fjerne støv.

Skap i korridoren

  • De innebygde kabinettmodellene - kupéer er et utmerket alternativ for montering i gang eller korridor, fordi de har mange fordeler. I tillegg, med individuell produksjon, er forbruket av materialer minimal og ødelegger du ikke i det hele tatt. Sammenlignet med case-modeller, har innebygde skap ingen hull mellom veggene og taket. Hvis du trenger en garderobe for å lagre klær og sko, velger du dristig den innebygde modellen. Det anbefales å installere slike skap på eksepsjonelt glatte vegger, ellers kan det oppstå installasjonsproblemer. I tillegg er innebygde modeller ikke særlig relevante når de flyttes på grunn av individuelle størrelser.

Skap i korridoren

  • Semi-bygget modeller av skap er noe midt mellom innebygde og case modeller av skap - coupe. Disse modellene har liten forskjell med de innebygde varianter, men deres særegne trekk er fraværet av noen konstruktiv del, for eksempel kan de ikke ha en øvre tverrstang eller en sidevegg. Skap - Kupé av denne typen kan forårsake vanskeligheter ved installasjon i korridoren eller gangen, fordi de må være meget nøyaktig justert til tak og gulv, og legg dem til veggen.

Skap i korridoren

  • Vinkelmodeller av skap - Coupe er også ikke mindre populære enn alle de forrige. For å imøtekomme et slikt skap trenger du en rett vinkel. Hjørne skap - Kuponger av denne typen består av to moduler, som er koblet til slutten. Det er ganske vanskelig å montere denne modellen på egenhånd, men et slikt skap sprer seg perfekt innvendig av en liten korridor.

Skap i korridoren

  • Trapesformet skap - passer perfekt inn i en romslig gang eller korridor. Denne kabinettmodellen vil være en god erstatning for noen garderobe, siden den har meget god kapasitet.

Skap i korridoren

  • Direkte modeller av skap kupé, kanskje, regnes som en av de mest praktiske, populære og praktiske. Produsert oftest i stil med minimalisme, anses dette alternativet som klassisk. Modeller kommer i forskjellige størrelser, de vil se like bra ut både i store rom og i små korridorer og korridorer.

Skap i korridoren

  • Radius garderober - kuponger kan forveksles med hjørnemodeller, men deres viktigste kjennetegn er at dørene ikke beveger seg i en rett linje, men beskriver radiusen til sirkelen. Slike skap ser alltid dyrt og luksuriøst ut, da de ofte er laget av dyre materialer. Et slikt skap utsmykker til og med en liten korridor og fordeler med stor suksess og til og med utsmykker ditt interiør. Ulempen med utformingen av dette skapet er at den ikke kan installeres på speilet, men faktisk er dette ikke et problem. Fordi slike skap ser fantastisk ut.

Skap i korridoren

Bestemt med dimensjoner

For å velge riktig garderobe - et rom for korridoren, er det først og fremst å styre dimensjonene på rommet, hvor du skal plassere fremtidens konstruksjon. Og selvfølgelig, ikke glem det generelle interiøret, med hvilket skapet ditt - kupé ideelt sett skal kombineres. Et slikt skap burde ikke overbelaste rommet, noe som gjør situasjonen stramt, og bør heller ikke være for liten for store leiligheter.

Skap i korridoren

Hvis du har en veldig smal korridor, bør du se på små modeller som visuelt legger til romplass. For eksempel kan du installere en boligmodell eller en rett modell.

Skap i korridoren

Hvis du trenger en veldig stor garderobe - dressing room, og stedet kan romme en slik struktur, vil det er veldig godt bygget modellen ser kabinett - en avdeling eller, for eksempel, radius.

Skap i korridoren

Hvis korridoren din er veldig liten, men det er en ubesatt vinkel, bør du velge hjørnemodellen på skapet - kupeen. Dimensjonene skal velges ut fra rommet i rommet. I et slikt skap kan vi ikke bare plassere klær og sko, men også for eksempel støvsuger eller andre husholdningsartikler.

Skap i korridoren

fylling

Før du kjøper eller selvstendig produserer en garderobe (hvilken som helst modell), bør du vurdere fremtidig fylling, samt plassering av ting og gjenstander inni. Korrekt valgt fylling av skapet er nøkkelen til suksess, da dette vil hjelpe deg å gjøre kabinettet ikke bare kapasitet, men også multifunksjonelt.

Skap i korridoren

Oftest alle modeller av skap - er coupe delt inn i tre hoveddeler, hvor bunnen av de store skoene i midten eller kropps ligger kleshengere og hyller for forskjellig innhold, og til slutt, på toppen, kan du lagre en rekke tilbehør, samt elementer og elementer som har du er ikke i bruk.

Skap i korridoren

I tillegg er det i slike skap - rommet kan huse forskjellige skuffer, som også vil være veldig nyttig når du lagrer forskjellige ting.

Skap i korridoren

Noen ganger på ytre sideveggene på skapet kan du plassere spesielle kroker for yttertøy.

Skap i korridoren

Den nedre delen for lagring av sko består vanligvis av spesielle hyller, som er festet i en viss vinkel, for den mest hensiktsmessige plasseringen av sko og andre sko. Hvis noen sko er nå ute av sesongen, så kan den lagres på de øvre hyllene, entresols.

Skap i korridoren

I ulike skuffer kan du lagre ikke bare ting, men også forskjellige små ting, for eksempel børster og andre midler til å ta vare på sko. Innsåler eller skosler. Skuffer, for eksempel i midtdelen, kan være praktisk å lagre sokker, slips, skjerf eller belter.

Skap i korridoren

I tillegg må du ikke glemme tilstedeværelsen av en uttrekkbar stang og henger, noe som vil hjelpe veldig praktisk å plassere noen ting.

Skap i korridoren

Innholdet av ting inne i skapet anbefales å bli vurdert på forhånd for å være mest kompakt og praktisk å plassere dem.

Skap i korridoren

Velg de riktige fargene

Siden skapet er et ganske stilig og moderne møbel, bør du være oppmerksom på farger og nyanser der disse eller andre modeller blir utført. Utvalg av kabinetter er betraktet som et av hovedspørsmålene når du velger, fordi skapet ditt ideelt sett passer inn i interiøret. Det moderne møblermarkedet tilbyr et stort antall forskjellige muligheter for dekorasjon. For enhver smak og veske.

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap - rom kan gjøres i en rekke nyanser og i forskjellige materialer, hovedsakelig fra tre. Et budsjettalternativ kan være et skap fra et laminatbrett, som er en etterligning av et tre. Veldig populær er ikke bare lyse nyanser av tre, krem, sand og meieri, men også brun og svart. Men fortsatt, hvis korridoren din ikke er så stor, så gi preferanse til lys nyanser, men husk at du må være forsiktig med en ren hvit farge. Ellers, i et lite rom, vil selv den minste forurensingen streike.

Skap i korridoren

Naturligvis er skap - kupé laget av naturlige materialer og "naturlige" nyanser ikke billig, men de vil være en utmerket dekorasjon av enhver korridor. Hvis garderoben din antar tilstedeværelse av speil, kan overflaten varieres med ulike glassmalerier til din smak.

Skap i korridoren

Klesskap - du kan velge absolutt hvilken som helst farge, selv noen eksotiske. Alt vil avhenge av materialet som det er laget av. Det er like populært å velge garderober - rom med forskjellige mattdører. Bevegelig del av døren er oftest laget av aluminium og stål. Det anbefales å gi preferanse til aluminiumsdeler, siden dette metallet ser mer interessant ut, det er også lydløst når du åpner dørene på skapet.

Skap i korridoren

Vær oppmerksom på belysning

Mange eksperter anbefaler at når du justerer garderoben - rommet til å gjøre ytterligere belysning på innsiden for mer praktisk bruk, samt å søke etter ting og tilbehør. Slike belysning gjøres både i kjøleskapet og slås på når du åpner dørene.

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Hvis skapet ditt er utstyrt med speil, kan du diversifisere designet ved hjelp av belysning på visiret eller under det. Det er svært vellykket og praktisk å bruke halogenpærer.

Skap i korridoren

Det bør også vurdere det faktum at oftere enn i korridorene ingen naturlig lys fra vinduene, så hvis området av rommet er liten, og du ønsker å gjøre det visuelt mer, da, selvfølgelig, tar seg ikke bare om det indre lys i skapet, men også om hoved belysning i rommet. Jo lettere korridoren din er, desto mer romslig vil den se ut.

Skap i korridoren

Hemmeligheter i korridor design

Hvis du har en liten og til og med en smal korridor, for eksempel i Khrusjtsjov, så er det selvsagt anbefalt å bruke en lyspalett i interiøret. Et veldig nyttig trekk vil være å lage flere veggdekorasjoner. Men da skal skapet velges uten speil på dørene.

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

En liten korridor anbefales å gjøre i stil med minimalisme, slik at du ikke laster den med ekstra møbler og ting. I tillegg, for å øke korridoren visuelt, kan du bruke et glanset tak i et lyspalett.

Skap i korridoren

Hvis du selv utvikler interiør gangen i leiligheten din, er det nødvendig å se på ulike bilder og bilder i leilighetene med en lignende design og en rekke inne - in closet. Studiet av ulike design prosjekter og innovasjoner i innlandet vil hjelpe, og mest sannsynlig vil spare deg fra pinlige feil i designet.

Skap i korridoren

Tips for å lage

Det er mange ferdige prosjekter for selvmontering av ulike modeller av skap - en kupé. Men mesteparten av tiden stoler folk på erfarne mestere å ikke bare gjøre feil i mål, men også å ikke bruke penger på ekstra materiale. I tillegg vil det ikke være vanskelig å kjøpe et ferdig skap - en foreløpig måling.

Skap i korridoren

Å lage et kabinett av denne typen med egne hender kan være vanskelig, men ofte kjøpes modeller i demontert form og samles inn uavhengig. For å lage og montere skapet selv, anbefales det at du følger instruksjonene som følger med selve designet, hvis du kjøper modellen i demontert form. Hver modell har sin egen instruksjon, slik at en universell, dessverre, ikke eksisterer.

Skap i korridoren

Det anbefales imidlertid at du følger flere tips når du monterer, planlegger og produserer skapet selv. Hvis du velger brede dører, anbefales det å lage noen ekstra hyller for å lagre ting.

Skap i korridoren

Den viktigste delen av skapet - et kammer bør plasseres i en optimal høyde fra hverandre. Hvis du gjør et dypt kabinett, mer enn seksti centimeter, ikke glem at ved å gjøre det du gjør det vanskelig å få tilgang til ting og sko. Av - økningen i skapet klær og tilbehør må sette i to eller flere rader. Hvis du planlegger å installere skuffene, ikke glem om riktig montering. Dørkarmen vil ikke forstyrre bevegelsen av boksene. I produksjon av lange hyller eller barer, eller begge av dem ikke glem partisjonen for å støtte dem.

Similar articles

Skap i korridoren

Skap i korridoren


Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren

Skap i korridoren