Takka, grilli

Takka, grilli

Mikä on takka

Miksi tulisijat ovat niin suosittuja? Tämä tosiasia selitetään yksinkertaisesti - sokkojen lisävarusteiden monikäyttöisyys on kuvaamatonta. Nämä rakennukset tulevat nopeasti virkistysalueiden keskukseksi, paikoissa, joiden ympärillä on asuttuja asuntolajeja, penkkejä, istuinten kääntöjä.

Omistaminen takka-grilli, voit valmistaa shish kebab, grilli, voit järjestää loman tahansa säällä. Aika, joka viettää raitista ilmaa tulipalon takana, mangalan muistetaan pitkään, nostaa mielialan, lataa energiaa. Lisäksi tämä laite on erinomainen maiseman koristelu, koska se sopii täydellisesti luonnolliseen ympäristöön.

Ulospäin tulisijat-grilli eivät ole aivan erilaiset kuin suljetuissa tiloissa pystytettävät takat. Tämä on sama perusta, takkapuut ja savupiippu, ei mikään yliluonnollinen.

Takka, grilli

Jos haluat, mikäli mahdollista, voit tehdä rakenteen monimutkaisemmaksi asettamalla sen ympärille pöytä, pesuallas, uuni ja keittotaso. Avautumissuunnitelmassaan sopii maku, jossa valmistetaan erilaisia ​​herkkuja. Näin ollen yhdessä paikassa voit rakentaa koko keittiön. Riippumatta siitä, mikä oli, kokoonpanon keskipiste on aina takka-grilli.

Koristella rakennusta voi olla erilaisia ​​luonnonmukaisia ​​päällystysmateriaaleja, esimerkiksi kivi tai laatat.

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Tulisijojen lajit

Takka-grillit, jotka on järjestetty avoimelle tilalle jaetaan:

 • Erikseen seisovia katurakenteita, joissa ei ole kattoa, ja tavallisten grillauslaitteiden tavoin, mutta ne on valmistettu tiilistä, joilla on määrätty polttopuita.
 • Yksiköt, joissa on kivi- tai metalli-savupiippu. Nämä takat liittyvät usein upeisiin uuneihin.
 • Takat - grilli yhdessä muiden laitteiden kanssa ruoanlaittoon tulipalossa.
 • Mangals-takat, jotka sijaitsevat kesärakennusten katolla.

Lisäksi on mahdollista erottaa tulisijat-mangal ja niiden muotoilun erityispiirteet - ne voivat olla kolmiomaisia, puolikierteisiä, neliöitä ja pyöreitä, ja niissä on myös yksinoikeudeltaan epäsymmetrisiä laitteita.

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka-grilli - etuja ja haittoja

Veranta ei voi sietää tiilistä takkaa, jossa grilli, ja huvimajaa varten tämä on liian raskas rakenne, joten tarvitaan erittäin vankka perustus, johon ei vaikuta valtava paino. On varmistettava, ettei saostumista tai vinoutumista ole, muuten se saattaa aiheuttaa koko rakenteen muodonmuutoksen.

Älä anna pohjan sedimenttiä ja vinoutumista, koska ne voivat johtaa koko rakenteen täydelliseen hävittämiseen.

Mutta kaikesta huolimatta tulisijoilla on useita etuja. ne:

 • luotettavia;
 • kestävä;
 • kestävä.

Suunnittelun avulla voit valmistaa mitä tahansa ruokia, mikä tahansa monimutkaisuus. Tämän seurauksena: huvimaja voidaan kesällä helposti muuttaa kodikkaaksi kesäkeittiöksi, jossa koko perhe voi kerätä samaan pöytään illalla.

Mutta jopa tällaisessa hunajan tynnyrissä on voide.

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Tulisijat-mangalan puutteet ovat:

 • rakennuksen hinta on melko korkea suhteessa muuhun materiaaliin;
 • rakenteet ovat hyvin raskaita, joten ne tarvitsevat vankan perustan, joka vaikuttaa myös tulevaisuuden omistajan rahaan;
 • savupiipun tarve.

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Materiaalit ja työkalut takka-grillin rakentamiseen

Ennen kuin aloitat itsenäisen rakennuksen takka-grilli, sinun täytyy varmistaa, että olet ostanut kaikki tarvittavat työkalut. Ensinnäkin se on: säiliö, jossa liuosta vaivautetaan, lapio, kumi-vasara, tasoitus, mittari, taso, lävistys ja neliö.

Koska takka on kadulla, sinun on harkittava, että siihen vaikuttavat ympäristötekijät, esimerkiksi tuuli, sade ja aurinko. Siksi on parempi luopua halvemmista, eikä siksi kovin korkealaatuisista rakennusmateriaaleista. Takka-grillin pystyttämiseen tarvitaan:

 • tiilenpunainen ja silikaatti tulipesään;
 • sementti, hiekka, sora, kivi, laajennettu savi;
 • vahvistus perustuksille;
 • materiaali;
 • laudat muottiin;
 • metallikulma;
 • vedeneristys.

Nämä materiaalit takaavat yksinkertaisimman suunnittelun. Jos haluat tehdä jotain toiminnallisempaa (esimerkiksi tupakointi), sinun on ymmärrettävä, että tarvitaan monia muita rakennus-, viimeistely- ja jopa vesijohtovälineitä.

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka-grilliin perustuvat perusrakennustyöt

Mangal-takkaa ei voi asettaa. Se määritellään valmiiksi laaditun suunnitelman ja suunnitelman mukaisesti.

Kaikkien tiilitalojen pystyttämisen alkuvaiheessa säätiö on valmis - perusta. Hänelle kaivaa säätiön kuoppaan, jonka pohjalle on asetettu sora ja murskattu kivi, kaikki on tiheästi pakattu.

Takka, grilli

Seuraavana vaiheena on muotin asennus. Vahvistettu rakenne voidaan hitsata tai yksinkertaisesti kiinnittää ruostumattomasta teräslangasta. Säätiön yläosaan on hiekan ja sementin ratkaisu. Jos syvempi oja tarvitaan, se on kaadettava kahdella kerroksella eri ratkaisuja: alempi koostuu kiviä ja sementtiä, ja ylempi koostuu hiekasta ja sementistä.

Vahvistusverkko on vedettävä läpi kaikki kerrokset. Kellarin yläosa on kohdistettava vaakasuuntaisiin majakkain ja jätä siihen, kunnes se on täysin kuiva. Pohjan yläosassa on vesitiivisarkki, johon ensimmäiset rivi tiilet myöhemmin valehtelevat.

Similar articles

Takka, grilli

Takka, grilli


Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli

Takka, grilli