Tako možete stvoriti mini zen vrt

mali zen vrt tinker

Tako možete stvoriti mini zen vrt

Svi znaju što je Zen vrt, zar ne? Ali jeste li znali da možete napraviti Mini Zen vrt? Ova velika kombinacija materijala, oblika i zviježđa koje pridonose savršenom jedinstvu također se mogu reproducirati u ovom obliku. Zato ne trebate veliko dvorište.

Koji su Zenovi vrtovi u Mini obliku?

mini zen oblik vrt stvoriti cvijeće

Mini Zen Gardens, kao i ostalo, osmišljeni su kako bi se osjećali smirenije i opuštenije. No, prva varijanta, koja će se detaljnije raspravljati danas, ostvaruje se u određenim slučajevima. To je potrebno ako imate malo prostora. Dakle, imamo posla s još jednim, uspješno primijenjenim oblikom budističke prakse koja je prilagođena našim suvremenim potrebama.

Zen vrt kao takav

mini zen vrt stvara ukras

Na početku smo rekli da vjerojatno svi znaju što je Zen vrt. Ali nikad ne boli da ažurirate ovo važno i temeljno znanje. Ovaj vrt je nastao od šljunka i pijeska. Pijesak podsjeća na tekuću vodu. Kamenje stoje na planinama i biljkama. Svi ti elementi ovdje su okupljeni da predstavljaju sklad u prirodi.

S ove točke gledišta, stvaranje Zen vrta u minijaturnoj ili velikoj veličini nije tako teško. Zapravo, sve ovisi o standardima. Ne samo da će pružiti puno mira, već i privlačan izgled kod kuće.

briga

mini zen vrt keramičke šalice mahovine


Održavanje Mini Zen Gardens je prilično jednostavno, baš kao i velike. Vrt je više ili manje značio ovdje figurativno. To je mjesto razmišljanja. Tamo ćete naći odraz. To se događa kroz odmor i opuštanje. Praktično ne morate ovdje uliti niti oploditi. Tako je jednostavno čišćenje dovoljno.

Koja uloga igraju Mini Zen Gardens u našim životima?

mini zen vrt stvoriti dizajn pijeska

Mini Zen Gardens igra veliku ulogu u smanjenju stresa u modernom životu. Uglavnom možete kupiti takav vrt. Ali moguće je i miješanje. Potrebna vam je ručna kontejnera, fini pijesak, bambus, polirani kamen, likovi različitih stilova i boja. Imate li sve?

Zatim idi na posao!

napravite mini zen vrtni tinker

Koraci u stvaranju Mini Zen Vrt

Kutiju koja je duboka najmanje 4 cm mora biti pričvršćena na stranu. Također možete uzeti jednostavnu kartonsku ploču koju možete pričvrstiti na strane s drvenim letvicama.

Drugo, potreban vam je bijeli ili žuti pijesak ili šljunak. Ako ne živite u blizini plaže, kupite ih u trgovinama za kućne ljubimce. Sada se također koristi i drveni ljuljački valjak. Sada dati svoju slobodu imaginaciju.

Riječni kameni ispunjavaju Zen izgled

mini zen vrt biljke stvaraju gromada

Treće, odaberite kamenje za svoj Mini Zen Garden. Mora biti glatka i prilagođena obliku vrtu. Moraju se spustiti tako da ih se može vidjeti sa svih strana.

Četvrto, potreban vam je stol ili kutija na kojem se nalazi Mini Zen Garden.

Teak trädgårdsmöbler – elegans och lyx utomhus

Related news


14 вида палмови дървета, от които не знаехте

San Francisco 49ers -- Stadium Lights NO DANGER To Pilots ... Says FAA

Miętowy zielony – kolor deco tendencja gładki i cichy

Kanye West Has an Endgame in Trump Meeting

vivaxahowto.com

Got red skin Heres how to fix it

Contrato com o designer: momentos importantes e obrigações mútuas

Willie Nelsons Son -- Sorry Officer, No Drugs Here

Nicollette Sheridan -- Desperate Housewives Retrial Called Off

10

Tako možete stvoriti mini zen vrt