Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 maligne ideer

Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 maligne ideer

Opbevaringstips og organisation i køkkenet

Opbevaring tips organisation mellemrumstasten-trækkraft
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 5/16

Sponsorerede links

Skabet under vasken bruges hovedsagelig til at opbevare rengøringsprodukter, klude, opvaske svampe mv. Men det er en såkaldt niche kan udnyttes, fordi vi sjældent får 100% af de muligheder, det har at tilbyde os. Dette er ved at ændre sig takket være den ovenfor illustrerede ide og de øvrige opbevarings tips. Det er en rigtig god ide at installere en udstrækkelig stang inden for at hænge sprøjteflasker! Derudover er nogle stænger med variabel længde udstyret med tips med sugekopper, som muliggør installation uden boring.

opbevaringstips organisation-rum-køkken-låg
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 6/16

Dørene til køkkenskabe betragtes sædvanligvis ikke som mellemrum, der passer til organisationen af ​​en virksomhed. Faktisk viser disse blanke lærredes at være ægte guldminer, når det kommer til opbevaringstips og tricks. Ved at udstyre de nederste kabinetdøre med et par metalstøtter eller en ramme som den ovenstående, kan du nemt bestille lågene på dine gryder, gryder og pander for at holde dem tæt ved hånden på et hvilket som helst tidspunkt.

Idéer til at nyde det indre af døre og andre negative rum

tip-storage-organisation-chart-konvertering køkken
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 7/16

Høje skabsdøre kan tjene dig meget godt, når du leder efter, hvor du skal hænge dine redskaber. Tilføj et par metal kroge for at skrue på og pludselig vil skeer og målekopper stadig være tilgængelige. Men opbevaringstips og gode ideer, der gør livet nemmere i køkkenet, er langt fra udmattede! Gentag det indre af dørene med et lag af tavle maling og skriv din egen nyttige og nice konvertering diagram. Således vil det være muligt, når du bager kager og samtidig ude af syne, når du ikke har brug for det.

tip-storage-plads organisation Spice køkken
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 8/16

Vidste du, at vi i øjeblikket kan finde på markedet selvklæbende strimler og magnetplader, der kun koster nogle få euro? Disse magnetiserede materialer kan også anbringes inde i en skabsdør eller på en anden fri overflade, som du finder passende, og understøtter dine krydderør eller en anden form for små metalobjekter. Glem ikke at mærke lågene til aldrig tøve med, hvad der præcist er indholdet af hver af de søde små beholdere.

opbevaringstips organisation-rum-krukker-mason-krukker
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 9/16

At drage fordel af hulrummet under de høje frysere er et andet savnet område med masser af opbevarings tips. For eksempel kan du installere en glasholder for at skjule hans yndlingsservice i skabe. Bortset fra at spare plads, vil denne tilgang tilføje en indbydende, charmerende bistro atmosfære til din køkkenindretning. En anden ondartet ide er at skrue eller stikke lågene på glasburer indeholdende pasta, korn, nødder osv.

Opbevaring tips i soveværelset

tip-storage-plads organisation-dressing-værelse
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 10/16

Lad os undersøge, hvad der er nogle af de bedste opbevarings tips i et rum, der ofte er truet af total rod på grund af bunker og bunker af tøj. Alle gør det: Vi smider tøjet, der er slidt, men endnu ikke beskidt, på en stol eller et andet møbel på værelset, og de bliver der i flere dage. Helt hurtigt bliver rummet helt begravet af våbenbjerge, og derfor helt uigenkendeligt, men ved at vedtage nogle få ting er det ikke for sent at redde det.

tip-storage-shelf-organisation-stang bøjlestang
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 11/16

Det regelmæssige læseres kloge øje mærker straks stangen, der ligner den, vi så i køkkenet. Faktisk kan mange af de opslagstips, vi allerede har gennemgået, manipuleres og tilpasses til værelset. Vi kan endda kombinere 2 ideer til en unik genial løsning! For eksempel illustrerer billedet ovenfor en god brug af negativt rum under hylderne gennem en hængende metalbjælke, der danner en slags dejlig leje.

tip-storage-plads organisation indehaver smykker Mural
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 12/16

Damer, der samler tilbehør og lidenskabelige med smykker, vil have en stor crush på ideen ovenfor! De perforerede vægpaneler til at hænge dine halskæder, kæder og halskæder er ganske snedig i sig selv, men når du tilføjer et hængslet spejl, der gemmer malerierne, bliver designet hyperhelt. Bemærk også strængerne strakt inde i spejlet, som også kan bruges som plads til at hænge solbrillerne, forudsat at dybden er tilstrækkelig.

Bedøvelse opbevaringstips i kaprede møbler

tip-storage-plads-serviceorganisation-raskog-ikea
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 13/16

Ofte omstiller opbevaringsspidser simpelthen møbler fra masseproduktion, som f.eks. IKEA møbler, og giver dem nye applikationer, der ikke har noget at gøre med deres oprindelige formål. Et betydeligt antal af disse kreative hacks er endnu mere effektive og æstetisk tiltalende end det oprindelige objekt! For eksempel kan et par vogne nemt blive til praktisk opbevaring, desuden mobil, til dine brico forsyninger.

tip-storage-organisation-space-lodret-ikea
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 14/16

Et andet meget opfindsomt eksempel er IKEA spaltrammen, som er blevet omdannet til en vægmonteret opbevaring og en påmindelse bord. En lignende facilitet kan bruges som hjemmegavepakke, praktisk opbevaring til magasiner mv. Uanset hvad, din hobby eller hjemmekontor aldrig ville være det samme, når du forsøgte et eller et par af disse opslagstips med kaprede objekter.

tip-storage-plads organisation-udsmykning-ideer
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 15/16

Hvis de manuelle aktiviteter ikke friste dig, men du elsker musikken, bliver du heller ikke skuffet. Musikelskere kan bruge et sidebord med 2 eller 3 bakker og gøre det til en elegant og charmerende vinylopbevaringsenhed. Organiser din samling på den nederste hylde og stolt vis record-afspilleren ovenfor, især hvis det er en retro model, der har antaget den fascinerende form af en kuffert.

Opbevaringstip som kan tilpasses til badeværelset

tip-storage-plads organisation inde-dørs skab
Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 ondartede ideer | Hus | 16/16

Endelig er tricks i opbevaring i badeværelset ægte salvatricks, som ikke må undlade at forsøge. De er baseret på de samme principper som de tidligere ideer, men noget modificeret til at passe de specifikke forhold. Når vi ikke har nok plads til at rådgive en frisør og makeup arrangør til at udgøre, improviserer vi.

Carrie Bickmore opens up about grief, gratitude and giving back

Related news


Flavor Flav Arrested for Assault with Deadly Weapon

Você pode ou não pode: 10 exemplos dos tipos mais comuns de redesenvolvimento

vivaxahowto.com

The High School Musical TV series has a title

Jak stworzyć piękny ogród feng shui wystrój

Stormy Daniels All Smiles with Hubby, Daughter and Bodyguard

Whitney Houston -- Dead at 48

26

Puddle Of Mudd Singer in Police Standoff Outside Home

Tips til opbevaring og organisering af plads i 16 maligne ideer