Zen badrumsinredning – 42 tips för Feng Shui-atmosfären

Zen badrumsinredning – 42 tips för Feng Shui-atmosfären

deco badrum zen stort fönster-utsikt-skog
Zen Badrumsdesign - 42 tips för en Feng Shui-atmosfär | Badrum | 1/42

Att omvandla badrummet till en riktig plats för välbefinnande är ett mål som är av största vikt för din dagliga komfort. Badrummet är en tidig punkt för passage innan du dyker in i omvärlden, en fristad där tillfället spenderas ägnas åt cocooning och för sig själv bara! Det är därför, skapa enZen badrumsinredningär viktigt för att skapa en oas av lugn och en avkopplande atmosfär i din lägenhet.

Deco Zen badrum - skapa en oas av vila hemma

badrum Zen vägg-handfat-natursten
Zen Badrumsdesign - 42 tips för en Feng Shui-atmosfär | Badrum | 2/42

I den här artikeln föreslår vi 42 geniala idéer för att skapa en zenbadinredning enligt Feng Shui-principer som hjälper dig att optimera de positiva vågorna i vattenrummet.

Deco Zen-badrum och Feng Shui-atmosfär för att läka kropp och själ

badrum inredning zen mosaik-vägg-mönster-drake
Zen Badrumsdesign - 42 tips för en Feng Shui-atmosfär | Badrum | 3/42

När vi pratar om Zen bad deco, för majoriteten av oss, gör det omedelbart en tänk på Feng Shui. Det avslöjar principerna om att harmonisera energin i ett ställe för att främja hälsan, välbefinnandet och välståndet hos sina boende. Zen-badrummet bör i första hand erbjuda ett lugnande och tröstande välkomnande till sina passagerare så att de kan slappna av och "tömma" genom att ta bort all negativ energi som ackumuleras under hela dagen. För att uppnå detta, enligt Feng Shui, måste du satsa på enkla och naturliga byggmaterial som trä och sten som är grundläggande delar i din Zen-badrumsinredning.

Deco Zen badrum - den positiva energin väcker dina sinnen!

deco badrum zen huvud-Buddha-väggmålning
Zen Badrumsdesign - 42 tips för en Feng Shui-atmosfär | Badrum | 4/42

De ädla materialen inspirerar oss med sin naturliga skönhet och därmed sätta en varm atmosfär, så oumbärlig för vår inre komfort. För utformningen av ditt feng shui-badrum, ger specialisterna oss några värdefulla rekommendationer. Det är bättre att använda ljusa färger som persika, lax, ljus orange, gul eller vatten element färger, som turkos eller blå. Det är bäst att du dekorera väggarna med vackra feng shui speglar, vackra ljus och några bra växter som vit orkidéer, till exempel.

Zen badrumsinredning, färgstarka tapeter med blommönster och dekorativa växtplantor

deco bathroom zen wallpapers-blommönster
Zen Badrumsdesign - 42 tips för en Feng Shui-atmosfär | Badrum | 5/42

Sponsrade länkar

Dekoratörer rekommenderar att du delar upp utrymmet i ditt badrum i två och favoriserande material som kan accelerera flödet av Chi: spegel, kakel etc. Om du vill lägga tonvikten på symbolerna för den asiatiska inredningen kan du pryda dina väggar och tak med mytiska varelser - som draken - betraktas som skydd av huset och dess invånare eller välja ett annat asiatiskt mönstrade tillbehör. Matta eller ram, allt kommer att fungera om det kan hjälpa dig att skapa ett Zen-utrymme i ditt badrum som inspirerar till avslappning och välbefinnande. Oavsett om du är en fan av långa avkopplande bad eller ganska snabba och energibesparande duschar, måste du känna dig trygg med denna plats - en riktig oas av vila.

The Bachelors Romy tells: the scene they didn’t want you to see

Related news


Bruce Jenner -- Docuseries Both Serious and Humorous ... Learning to Golf with Breasts

Crni unutarnji zidovi u vašem stanu – 30 originalnih prijedloga

vivaxahowto.com

Sode kyla rožių lankai – 21 puikus pasiūlymas

Ty Burrell Wants a Rams Win

Dreamhouse Planchonella

Dekoracija i zanatskih ideja za stare kuhinjske ormare

Dina Lohan -- No-Booze Birthday Bash After DUI Arrest

Brandy -- The One to Beat on Dancing

Blitz-portré: az építész Chino Dzukki

Zen badrumsinredning – 42 tips för Feng Shui-atmosfären